I starten af juni afholdte Scanwo et åbent hus-arrangement på Borrisvej i Troldhede med fokus på fordelene ved et træhus. Interesseren var stor, og derfor gentager træhusleverandøren succesen 18. juni.

Scanwo, der har specialiseret sig i at levere træhuse til privatpersoner, havde så mange besøgende til et nyligt åbent hus-arrangement på Borrisvej 4 i Troldhede, at firmaet nu har valgt at slå dørene op igen søndag den 18. juni klokken 13.00 til 15.00.

Vi havde mange interesserede til det første arrangement, og derfor har vi besluttet at lave et åbent hus-arrangement mere. Interessen skyldtes blandt andet den familievenlige planløsning på 167 kvadratmeter, hvor den gennemtænkte arealudnyttelse giver plads at boltre sig på for børnefamilier. Desuden var der også mange af de fremmødte, der gerne ville blive klogere på muligheder og fordele med et træhus, forklarer salgschef Anders Hankelbjerg fra Scanwo.                                  

Godt indeklima

En af de store fordele ved træhuse er et bedre indeklima end i traditionelle murstenshuse, og i Scanwos boliger benyttes udelukkende kvalitetstræ fra Skandinavien.

Mange af vores kunder kan godt lide et bæredygtigt træhus, og med et buldrende boligmarked er der grobund for, at interessen for træhuse fortsat vil stige i de kommende år, mener Anders Hankelbjerg.

Mange penge at spare ved selvbyg

Huset på Borrisvej kan ligesom Scanwos øvrige husløsninger tilpasses individuelle behov. Scanwo har ved huset leveret færdigt byggesæt, og så har køber selv stået for byggeprocessen.

– Ved selvbyg opnår kunden stor fleksibilitet og har mulighed for at spare flere hundrede tusinde. I øvrigt er det som selvbygger betydeligt nemmere at opføre et træhus end et murstenshus i samme størrelse, lover Anders Hankelbjerg.

Det er også muligt at få en medbygløsning, hvor du selv står for udvalgte dele af byggeprocessen eller en totalløsning, hvor Scanwo står for hele byggeprocessen.

Der afholdes åbent hus på adressen Borrisvej 4, Troldhede, 6920 Videbæk, søndag den 18. juni fra kl. 13 til 15.
De opstillede skilte i området viser vej.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *