Neonskiltet er en ny virksomhed, der tilbyder unikke, håndlavede neonskilte til private og virksomheder. Hvad enten det er et budskab, firmalogo eller en krøllet børnetegning, der skal lys i, så lover Neonskiltet, at ALT kan bøjes i neon.

Traditionelt er neonskilte forbundet med store lysreklamer på taget af store bygninger og som lysende butiks- og barudsmykning i gader og stræder. De senere år har neonskilte dog oplevet en genoplivning inden for kunst, arkitektur og især inden for boligindretning, hvor det er blevet populært at bruge neonskilte som dekorativ belysning.

Alt kan bøjes i neon
Neonskiltet tilbyder f.eks. at kunderne kan få skrevet deres yndlingscitat eller -strofe i neonbogstaver i valgfri farve. Men det er også muligt at sende en tegning eller et firmalogo og få bøjet dette om til en tro kopi i form af et neonskilt.

100% unikke og håndlavede neonskilte 
Produktionen af neonskilte er en helt igennem manuel og arbejdskrævende proces. Neonskiltene fremstilles af lange, tynde glasrør, der bliver opvarmet, bøjet og sat sammen til billeder, logoer og skrift. Den manuelle fremstillingsproces gør, at der ikke er to neonskilte, der er ens. Alle neonskilte er 100% unikke værker.

Færdigdesignede neonskilte
Neonskiltet tilbyder også et udvalg af færdigdesignede neonskilte, som kan købes på hjemmesiden.

Neonskilte leveres færdigsamlede
Alle neonskilte leveres samlede og klar til at blive hængt op på væggen. Alle neonskilte leveres på en baggrund af klar eller sort akryl.

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *