Køkkengreb3Med nye greb på skuffer og låger kan man friske sit køkken op til den stil man ønsker. Det er ikke altid nødvendigt at skifte hele køkkenet hvis man ønsker at give det et nyt udseende. Skifter man blot grebene, kan man ændre synsindtrykket af hele køkkenet. 

Hos Køkkenfornyelse.dk har de et stort udvalg af forskellige greb i forskellige stilarter og man kan let selv udskifte grebene. Vil man være sikker på at grebene kommer til at sidde ens kan man bruge en grebsskabelon som er et praktisk hjælpeværktøj ved montering af greb. Den sikrer at grebene bliver monteret med ens afstand på samtlige skuffer og låger.

Let at friske et gammelt køkken op

Man kan få greb i alt fra plastik til stål og i forskellige størrelser der passer til de forskellige låger og skuffer. Vil man fuldende stilen i hele huset kan man få ens greb i både køkken, bad og bryggers. Hos Køkkenfornyelse.dk oplever man en stigende efterspørgsel på nye greb til køkkenet, da det er et mindre greb i lommen, men har en stor effekt. Som alternativ til at udskifte et ellers funktionsdygtigt køkken har mange fået øjnene op for blot at ændre små ting som for eksempel grebene.

Fordelen ved at skifte greb i ens køkken er også at man så får lige de greb der passer bedst til én. Man har fat i sine køkkenlåger og skuffer mange gange dagligt, så det er vigtigt at de passer godt til dem der skal bruge dem.
–  Det er især grebene i stål som kunderne efterspørger, da de også fint matcher hvidevarer i rustfrit stål, som mange har i dag. Kunderne er meget bevidste om hvilken stil de ønsker så de kan sætte deres personlige præg på deres køkken, fortæller Lars Thorhauge, indehaver af Køkkenfornyelse.dk.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *