0eba3b_familiebillede_kopi_2_

Midt i en gråvejrstid trænger vi til et muntert indslag, der minder os om, at kalenderen igen vil vende mod lysere tider. Indtil da er vi nødt til at tænde kunstigt lys, så hvorfor ikke gøre det med manér? Her følger fire bud på lækkert design, der kan give dig inspiration til, hvordan du kan tænde lys i denne mørke tid!

Doggy Lamp

050ece_CreativeHome_DoggyLamp_multicolor_1299DKK

Gør din hverdag lidt sjovere, og invester i ‘Doggy Lamp’ hvis humoristiske ballondyrs look minder os om, at godt design ikke behøver være så alvorligt og strømlignet. Lampen er skabt af designeren Philipp Bruni og fås i sølvfarve, sort, turkisblå, lilla eller guld.

Earths Lamp

672b18_CreativeHome_EarthsLamp_1499DKK_altShot

Drømmer du om varmere himmelstrøg, er det måske ’Earths Lamp’, du skal vælge. Den har både styr på geografi og design. Hvem ved, måske kan du allerede nu begynde at planlægge din næste sommerferie!

Dallas lamp

5c2b2b_CreativeHome_DallasLamp_1199DKK_1_

‘Dallas lamp’ er for dig, der godt kan lide at lege med indretningen. Lampens glasfod kan fyldes med smukke ting som passer til sæsonen; muslingeskaller fra sommerens strandtur eller giv dit personlige bud på, hvad den skal fyldes med for at stråle af julestemning. Er det stjerner, julehjerter eller noget helt tredje?

Lys

3224e2_35100-02_ELFENBENSFARVET

Levende lys kan lyse selv den mest triste regnvejrsdag op. Men stearinlys brænder alt for hurtigt ned, og så oser de. Alt det kan du undgå med et LED-lys. Udenpå er lysene alt det du kender: Ægte stearin og en blafrende ‘flamme’, men avanceret LED-teknologi sørger for, at det hele sker med hjælp fra to batterier og uden ild og røg.

Alle lamper

Er du til et uhøjtideligt islæt i hverdagen, typen der gør noget ekstra ud af det personlige, eller en rigtig globetrotter? Lad din personlighed stråle og fantasien råde. Tænd lys i en mørk tid, og byd de fire designløsninger indenfor!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *