RESIDENZ

Der er mange måder at støtte miljøet på når du renoverer din bolig

Vi danskere er blevet mere og mere bevidste om klodens tilstand. Vi prøver hver især på at gøre vores for at kloden består mange generationer endnu. Der findes utallige måder hvorpå vi kan leve mere bæredygtigt. En af dem er ved at forbedre energiforbruget af vores huse. Fordelen ved at gøre ens hus mere energimæssigt bæredygtigt er, at man får en lavere varmeregning. Ydermere kan man have en god samvittighed i forhold til det miljømæssige aftryk man efterlader.

Når du energirenoverer dit hus sparer du penge hver måned

En af fordelene du får ved at energirenovere dit hus er en kontant besparelse hver måned, i form af en lavere varmeregning. Denne besparelse får du uanset hvilken varmekilde du har, da det samlede varmeforbrug vil mindskes.

Du kan få tilskud til at energirenovere dit hus

Håndværkerfradraget er for nyligt blevet ændret således at grønne forbedringer er kommet i højsædet. Det betyder at du kan få fradrag for en del af arbejdslønnen i forbindelse med energirenoveringen af dit hus. Derved bliver den samlede udgift til dit energibesparelsesprojekt nedbragt. Har du brug for kyndig vejledning om hvilket energimæssige tiltag, som er mest fordelagtig for din bolig så se mere her. Her kan du få professionelle råd om hvordan din bolig får nedbragt varmeregningen mest muligt.

En energirenovering af dit hus øger værdien

Når du vælger at bruge penge på at energirenovere dit hus skal du ikke betragte det som en udgift. Du skal betragte det som en investering. For foruden den kontante besparelse hver måned på varmeregningen, kommer du også til at opleve at huset stiger i værdi.

Fuldend den grønne tankegang med miljørigtig el

Såfremt du vil fuldende den grønne tankegang er det også muligt at få grøn el. Grøn el er el produceret på vedvarende energikilder, såsom vindenergi. Det gør at der er minimal miljømæssig påvirkning af produktionen af el. Prisen er på niveau med traditionel produceret el. Selve skiftet kan foregå online og tager oftest ikke mere end et par minutter. Du kan eksempelvis besøge www.natur-energi.dk. Her finder du grøn energi produceret udelukkende på dansk vindenergi og Danmarks bedste kundeservice indenfor el-branchen.

Kombinationen er miljørigtig produceret strøm og en energirenovering af din bolig gør at dit klimamæssige fodaftryk bliver minimeret.