RESIDENZ

Magneter til alverdens ting og formål

Magneter er ikke længere bare noget, vi køber på vores rejser for derefter at hænge dem op på køleskabet for at mindre os om en ferie – selvom det er en hyggelig tradition, som mange gør brug af. I dag findes magneter i et hav af afskygninger og kan anvendes til alverdens ting og formål. Det handler bare om at finde et sted, hvor de har et stort udvalg af magneter, og så finde dem, du kan bruge i din indretning eller på kontoret.

Skab dine egne personlige magneter med magnetbånd

Hos Elektronik-lavpris.dk finder du et stort udvalg af magneter til dit hjem eller til arbejdspladsen. Det muligt at skabe sine helt egne og personlige magneter, der opfylder lige præcis det behov, du har. Hvis du eksempelvis køber magnetbånd, er det kun din fantasi, der sætter grænser for, hvad du kan lave med det.

Magnetbånd er selvklæbende på den ene side og magnetisk på den anden side. Du kan derfor klistre det på hvad som helst, som du vil have op at hænge på en magnetisk flade.

Hvis du for eksempel har et billede af din hund eller dit skønne barnebarn, som du ønsker at kigge på hver gang, du er i køleskabet, kan du sætte magnetbånd bag på fotorammen. Herefter kan du hænge billedet på dit køleskab.

Magnet med krog gør det nemt

Har du en magnetisk overflade, som du ønsker at hænge ting på? Så findes der en nem og hurtig løsning i form af en magnet med en krog. Du kan eksempelvis få orden på værktøjet i dit værksted ved at hænge det op med sådan en magnet.