RESIDENZ

Indretning af dit badeværelse i 2021

3 tendenser fra 2021 som du bare SKAL vide i indretningen af dit badeværelse

1. Dit badeværelse er dit mest prioriterede rum i din bolig.

Dit badeværelse er blevet til et rum, hvor vi har muligheden for at lukke omverdenen ude.

Efter corona-pandemien lukkede Danmark og resten af verden ned, har det betydet at flere og flere har været derhjemme. Dette ændrede hvilke behov og funktioner vi har brug for i vores hjem.

Dette har indretningsmæssigt betydet at vi prioriterer dette rum mere. Derfor er det blevet mere et opholdsrum, end vi har set før. Vi vil gerne have en siddeplads, enten en bænk eller stol. Vi tager derfor flere valg, som vi også tager i resten af vores hjem, så der bliver hyggeligt og lækkert at være.

2. Farverne dominerer badeværelset

Badeværelserne er gået fra at være hvide og sterile i deres udtryk, hvor vi i dag i den grad har ændret stil på badeværelset. Som i resten af boligen ønsker vi nu at have en stil på badeværelset. Det er især douchede pastelfarver, som giver en afslappende spa-stemning som, er populære til rummet. Men også skarpere og mørkere farver ses mere i de danske badeværelser.

3. Højteknologisk badeværelse

Teknologien er altid under udvikling, og dette gælder også for badeværelser. Bruserne bliver større og større med forskellige funktioner og features, som giver en luksuriøs følelse i badet. I takt med at vi bruger mere tid på badeværelset, får flere også indbyggede højtalere. Og selve toilettet kan klare de fleste jobs selv.

Den teknologiske udvikling på badeværelset, skruer op for både velvære og giver en følelse af pleje. Det øger også den gode hygiejne, som mere eller mindre giver en komplet renhed, f.eks. med censor-styret sæbedispenserer og håndvaske.

Har du brug for mere viden om badeværelse kan du klikke her

Ovenstående artikel/artikler er resumeret af residenz.dk, hvor skribenterne ikke har udført selvstændig research på emnet. Du kan tilgå den oprindelige artikel, hvis det ønskes. 

https://bobedre.dk/indretning/badevaerelse/3-badevaerelsestendenser-du-skal-kende-i-2021

https://bobedre.dk/indretning/badevaerelse/3-badevaerelsestendenser-du-skal-kende-i-2021