RESIDENZ

Bæredygtige møbler til indretning

Sådan får du en bæredygtig indretning

Vi tænker os mere og mere om når det kommer til miljøvenlige og bæredygtige løsninger . Derfor lancerer flere møbelforretninger produkter, som betænker det vigtige fokus på miljøet. Du skal derfor ikke ud at søge længe, før du finder de mest bæredygtige løsninger indenfor indretning. Se her hvordan du kan tænke mere miljøbevidst når du indretter din bolig.

Vælg produkter af bambus til din indretning

Bambus er et af de mest miljøvenlige materialer du kan anvende, når det kommer til indretningstilbehør til dit hjem. Bambus er nemlig en hurtigvoksende træsort. Den har heller ikke brug for pesticider for at kunne vokse, og den er samtidig næsten bionedbrydelig.

Du kan derfor med fordel vælge møbler og stof fremstiller af bambus eller bambusfibre. Der findes efterhånden mange producenter som laver smukke og bæredygtige produkter til hjemmet.

Genbrug materialer

Det er blevet mere populært end nogensinde før, at genanvende materialer og give dem nyt liv. I takt med teknologiens udvikling, er det nu muligt at lave faste materialer om til bløde, som f.eks. kan bruges som tekstiler, uden at det er genkendeligt. Det er blandt andet muligt at finde sengetøj lavet af genbrugte plastflasker, som ellers havde endt på forbrændingen.

Skift ud, fremfor smid ud

Med tiden bliver der behov for at udskifte møbler. Det kan være grundet slitage eller ens personlige behov og stil har ændret sig. I stedet for at udskifte hele møblet, kan det derfor være både billigere og langt mere bæredygtigt at udskifte dele af møblet. Det kan f.eks. være din gamle lænestol trænger til nyt betræk, men stellet stadigt fremstår intakt.

Har du brug for mere viden om din boligindretning, så læs mere her.

Ovenstående artikel/artikler er resumeret af residenz.dk, hvor skribenterne ikke har udført selvstændig research på emnet. Du kan tilgå den oprindelige artikel, hvis det ønskes. 

https://bobedre.dk/indretning/stue/saadan-kan-du-indrette-din-stue-mere-baeredygtigt