RESIDENZ

Inspiration: Bliv sundere med et ordentlig lagen

Mange ved efterhånden, at en god søvnrytme er altafgørende for menneskets velvære. Hvis du skal trives optimalt, må du ikke gå på kompromis med din søvn.

Hos Soveland.dk går de op i din søvn. De kan for eksempel hjælpe dig med at optimere dit sovemiljø med et ordentlig lagen af høj kvalitet.

Markedet byder på et stort udvalg af lagener, og det er til at blive rundtosset af. Soveland.dk gør det nemt for dig at navigere imellem 9 forskellige typer lagener i størrelser fra 150×200 til 200×220. De tilbyder også lagener i børnestørrelser. Og store dele af deres sortiment består af lagener i stilrene farver som mørkeblå, grå, hvid og sort. Lagenerne fås til alle typer af senge: stræklagner, faconsyet, boxlagner, kuvertlagner, glatte lagner og splitlagen til topmadrasser. Tip: Køb det online her.

Et lagen er ikke bare et stykke stof

Dit lagen er om noget ofte i direkte kontakt med din krop. Det bliver udsat for slitage, og derfor er det vigtigt, at du har et slidstærkt lagen, og at pasformen er god, så det ikke krøller sammen på din seng, når du vender og drejer dig. Hvilken overflade foretrækker du at ligge på? Og sørg også for at finde et lagen, der giver din krop mulighed for at komme af med fugt i løbet af natten, så du har forudsætninger for at sove dig sundere og mere glad.

Soveland.dk går op i din søvn. Besøg dem og find inspiration til at sove bedre.