RESIDENZ

Lad en indretningsarkitekt foretage din indretning

Der er mange danskere, der går meget op i indretning og derfor også har meget klare præferencer om, hvordan de ønsker at indrette sig. Det er typisk også denne type af personer, der selv er rigtig gode til at udnytte et bestemt lokales mange muligheder, så pladsen dermed bliver udnyttet på absolut mest optimal vis, men hvis du derimod ikke hører til i denne gruppe og har svært ved dette, så findes der heldigvis andre løsninger.

På lige fod med et væld af andre opgaver i boligen, så er der naturligvis også rig mulighed for at overlade din indretning til en professionel indretningsarkitekt. Det skal naturligvis understreges, at det er noget, der er relativt omkostningsfuldt, hvorfor det skal være noget, du er villig til at betale for – men i sidste ende kan du dog være sikker på, at du ender med at blive særdeles glad for det endelige resultat af indretningen i din bolig.

Der stilles ikke krav til bestemt interiør eller møblement

Der er – desværre – rigtig mange, der tror, at hvis man skal hyre en dygtig indretningsarkitekt til at komme og indrette ens bolig, så er man også nødsaget til at have møbler fra Arne Jacobsen, Charles Eames og Erik Jørgensen stående over det hele. Sådan forholder det sig dog ikke, da der bestemt ikke stilles nogle krav til din indretning, hvorfor du f.eks. sagtens vil kunne have interiørprodukter fra www.lenebjerre.com, men også fra HAY, By Lassen og så videre.

Ovenstående er naturligvis også ensbetydende med, at uanset hvilke møbler og interiørprodukter, du har i hjemmet og som den respektive indretningsarkitekt (eller konsulent) har til rådighed, så er det naturligvis noget, der kan ende med at komme et rigtig godt resultat ud af. Du skal dog være forberedt på, at en indretningsarkitekt oftest forbeholder sig retten til at foreslå en række nyindkøb for at fuldende deres arbejde, men i sidste ende er det din egen beslutning.

Hvornår skal man bruge en indretningsarkitekt?

Der skal selvfølgelig ikke være nogen tvivl om, at det er helt og aldeles op til dig selv, hvorvidt du har interesse i, at benytte dig af en professionel indretningsarkitekt eller ej. Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at det særligt er noget, der er fordelagtigt, hvis du har meget begrænset plads og dermed også gerne vil sikre dig, at du ender med at udnytte pladsen bedst muligt, så der ikke er noget, der ender med at gå til spilde.

Det kan dog også sagtens være en god idé, at du vælger at hyre en professionel indretningsarkitekt som f.eks. www.tinehundrup.dk, hvis du er bosat i en større bolig, hvor du har svært ved at finde ud af, hvordan du kan udnytte al den plads, du har til rådighed. Derfor er der naturligvis rigtig mange forskellige typer af scenarier, hvor det vil vise sig at være en rigtig god idé at hyre en person, der har mere erfaring (og endda også formel uddannelse) inden for indretning og arkitektur.