RESIDENZ

Tøjstativer til butikker og messer – hvad skal du vælge?

Der findes mange varianter af det klassiske tøjstativ. Du kan få dobbelttøjstativer, rejsetøjstativer, tøjstativer med arme og hjul samt almindelige indendørs tøjstativer. Men hvad skal du vælge? Her kommer en kort oversigt over de forskellige typer tøjstativer, og hvad de hver især har af fordele for dig, der har butik eller tager på messer med dit tøj.

Oversigt over tøjstativsvarianter

Rejsestativer: Rejsetøjstativer er beregnet til at blive skilt ad og samlet igen i en uendelighed. De egner sig derfor særligt godt til markeder og messer, hvor du har brug for at hænge dit op, så det ser pænt og indbydende ud i stedet for, at det ligger foldet sammen på et bord. Rejsestativer fås som helt sammenklappeligt eller delvist sammenklappeligt.

Tøjstativer med arme: Denne type tøjstativ egner sig rigtig godt til butikker og messer og fås med og uden hjul. Stativet har et eller flere ben i midten med arme, der stikker ud til siden for oven eller øverst og midt på stativet. Det egner sig særligt godt til display af eksempelvis tasker og tørklæder, men kan også bruges til alt fra trøjer, overtøj, kjoler og bukser. Fordelen ved dette stativ er, at kunden ser tøjet forfra og derfor ikke behøver tage det af stativet for at se det i sin helhed.

Klassiske tøjstativer: Denne type stativ består af en horisontal stang, hvor du kan hænge tøjet i fine rækker på bøjler. Der er plads til en masse, og det ser ordentligt og ryddeligt ud. Denne version fås også som dobbelttøjstativ med ekstra meget ophængningsplads.