RESIDENZ

Vælg de helt rigtige farver til børnenes garderobe

Der findes utroligt meget sødt børnetøj, og det er nemt at lade sig friste til at købe en masse tøj. Men det er værd at overveje, hvilke farver du køber tøjet i, så du ikke får en masse tøj, der ikke passer sammen. Som med voksenmoden har børnemoden også forskellige farver og designs, og derfor er det en god idé, hvis du holder dig opdateret på, hvad der hitter lige nu. Det kan du gøre gennem blogs og modemagasiner eller ved at forhøre dig hos ekspedienter i dine yndlingsbutikker.

Efterårets brændte farver

Vi ser lige nu, at moden går hen mod efterårets farver som orange, mørkegul, rød og brun. De er ekstremt populære og kendes også som ”brændte farver”, vi ser overalt på træernes blade netop i denne årstid. Det har uldtøjsproducenten Joha taget til sig og har designet en masse lækkert børnetøj i uld, som bliver revet væk. Du kan læse meget mere om det skønne tøj og de dejlige farver ved at læse om Joha uld her.

Lilla og blå farver er et hit

Børnetøj i dag er slet ikke så stereotypt i forhold til drenge- og pigefarver, som man tidligere har oplevet. Det afspejler sig også i farverne hos tøjdesignerne og tøjproducenterne, hvor de leger med farver på kryds og tværs. Blå og lilla er således meget populære, fordi de kan bruges til både friske drenge og aktive piger. Og de passer godt sammen med andet tøj, der er mere neutralt, som hvidt, gråt eller sort. Fyld dit barns klædeskab op med de farver, modeller og materialer, der falder i jeres og børnenes smag!