Indpaknings trends til julegaverne

5 gaveindpaknings trends til din jul

Elsker du også at give gaver til jul? Det bedste ved julen er at give, så her får du 5 gode idéer til at gøre noget ekstra ud af din gaveindpakning til jul, og give et smil på læben, før der bliver pakket op.

Jul med Furoshiki

Furoshiki er en japansk måde at indpakke gaver til jul, som oven i købet er langt mere bæredygtigt, end den traditionelle måde vi kender med gavepapir. Furoshiki betyder at man indpakker sine gaver i stof, og binder det flot sammen på toppen.

Med Furoshiki kan du gå bagerst i skabet og give dit glemte tøj et nyt liv. Pynt evt. gaven yderligere med gran og

Brug dit gamle julepynt til indpakning

Har du besluttet at de gamle julestjerner ikke skal op at hænge i år, kan du med fordel lime disse fast til dine gaver, og skabe et flot og unikt look, som med garanti imponerer dem du har kært. Du kan også være endnu smartere og lime dem fast på en snor, så de kan hænges op efter gaven er pakket op.

Bæredygtig jul

Genbrug de gamle aviser, magasiner eller bøger, og pak dine julegaver ind med omtanke. Du kan give gaverne et ekstra touch, hvis du maler eller tegner på det genbrugte papir. Brug evt. snor som gavebånd og bind nogle tørrede grene og gran med i sløjfen.

Dekorér dine gave med lyskæder

Skab en hyggelig stemning under juletræet, ved at dekorere dine gaver med minilyskæder. Du kan alternativt også lave dine egne simulerede lyskæder, ved at binde eller lime glaskugler fast til en snor, og binde flot rundt om pakkerne.

Brug garnrester som gavebånd

Har du haft gang i garnet henover vinteren, kan du med fordel bruge de små garnrester som gavebånd. Sno, flet eller bind garnet sammen, og giv dine gaver en smuk og varm indpakning.

Find gode julegaveidéer her.

Ovenstående artikel/artikler er resumeret af residenz.dk, hvor skribenterne ikke har udført selvstændig research på emnet. Du kan tilgå den oprindelige artikel, hvis det ønskes. 

https://boligmagasinet.dk/jul/saa-nemt-forvandler-du-kedelig-indpakning-til-fin-kunst