RESIDENZ

juledekoration med julekugler

Sådan kan du også pynte op med dine julekugler

Julekugler hænges for det meste op på juletræet, men de kan bruges til meget mere end vi lige går og tror. Her giver vi dig inspirerende idéer til hvordan du ellers kan dekorere dit hjem med julekugler.

Hæng julekugler på en snor i vinduet

Hvis du ønsker at få dine julekugler synlige både indefra og ude, kan du dekorerer dine vinduer flot med en snor, dekoreret med flotte julekugler.

Du kan for eksempel bruge gennemsigtige nylonsnore, ståltråd eller hørsnor, og hænge dine kugler på dem. Sæt dem fast i vindueskarmen, og giv dem evt. et ekstra touch med en lyskæde for at skabe hygge, både ude og inde.

Som pynt i vindueskarmen eller på reolen

Julekugler behøves ikke altid at skulle hænges op. De kan sagtens ligge flot i klynger i vindueskarmen eller på reolen, og give et smukt udtryk til dit julehjem.

Brug julekugler som servietring

De fleste kugler er udstyret med en snor, og kan med fordel bruges som servietring, når det store julebord dekoreres. Har du i forvejen allerede servietringe, men syntes de kan trænge til en opfriskning, kan du også binde kuglerne rundt om ringene.

Som gavepynt

Har du nogle gamle kugler som du ikke længere bruger, kan du sætte dem fast som dekoration til dine julegaver. Du kan nemt binde dem fast i gavebåndet, og så har du oven i købet en lille ekstra gave med, når du giver julegaver.

Som pynt på en grangren i en vase

Skal julen ikke holdes hjemme eller er pladsen for træng til et juletræ i år, kan du dekorerer op til jul med en pyntet grangren. Grangrene kan bruges både som ophæng, men står også smukt i en vase med julekugler og andet pynt på. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvordan den pyntes.

Find inspiration til et flot julebord her

Ovenstående artikel/artikler er resumeret af residenz.dk, hvor skribenterne ikke har udført selvstændig research på emnet. Du kan tilgå den oprindelige artikel, hvis det ønskes. 

https://boligmagasinet.dk/jul/12-maader-du-kan-bruge-dine-julekugler