RESIDENZ

Alfredo Häberli upholstery collection

Den anerkendte designer Alfredo Häberli har skabt en kollektion af møbeltekstiler for Kvadrat, der er lavet af Trevira CS og består af tre innovative design, som alle skiller sig ud med deres elegance og brugen af levende farver: Highfield 2, Greenfield og Plot.

Kollektionens sofistikerede farvepaletter indeholder mange af de samme farver. Fælles for flere af dem er, at tekstilerne afslører nye spændende nuancer ved nærmere øjekast. De består af en kombination af diskrete naturlige farvetoner som for eksempel beige og mere markante farver som klar rød. Alle farver, der er anvendt til tekstilerne, er skabt ved at sammensætte to forskellige farvetoner,med undtagelse af de røde og sorte farvekombinationer.

Alfredo Häberli: ’Jeg ønskede at skabe tekstiler ved at anvende to forskelligt farvede garn. Ved hjælp af denne metode dannes ‘nye’ farver med meget forskellige og indbydende udtryk.’

Alfredo Häberlis design har også andre fællestræk. Highfield 2 og Greenfield består for eksempel af fascinerende organiske mønstre, der afslører fine detaljer og skjulte dybder, når beskueren kommer tættere på.Desuden består det øverste lag i begge design af Plot. Resultatet er, at alle tre tekstiler let kan kombineres for at opnå en iøjefaldende effekt.
Selv om de tre design deler en række egenskaber og står perfekt til hinanden, har de alligevel hvert deres helt unikke
udtryk. Alle er ideelle til både bolig- og erhvervsindretning.