RESIDENZ

Bahne åbner butik nr. to i Friis

I dag mandag 15. oktober kl. 10 åbner Bahne-kæden sin butik nummer to i Friis Aalborg Citycenter. Butikken vil holde åbent frem til juleaften, og butikschef Martina Wolf forsikrer, at den kommer til at leve op til sit navn: ”Bahnes Julehule”:
– I ”Bahnes Julehule” vil man kunne finde alt til julen, og det bliver en rigtig hule. Vi har adventspynt, juletræspynt og i det hele taget pynt til hele huset fra mærker som Medusa, Trip Trap, Lene Bjerre, Georg Jensen, Rosendahl og Bahnes eget mærke Home Art.

Butikken åbner på Plan 1, og der er ansat ekstra personale til Bahnes Julehule, da den oprindelige Bahne-butik i Friis fortsætter med det sortiment, som den hele tiden har ført. Her vil der også stadig blive forhandlet julepynt.

– Vi lægger vægt på, at Bahnes Julehule bliver et rigtig rart sted at være. Vi har bl.a. købt en øreklapstol, og i den sammenhæng kan der forventes nogle hyggelige overraskelser, der involverer en julemand. Vi vil også satse på højtlæsning for børnene i afslappede omgivelser med gulvpuder, rensdyrskind og en interimistisk pejs. I det hele taget lægger vi op til en rigtig god julestemning, hvor man kan gå rundt og ose og måske smage en småkage, mens man samler inspiration. Det overordnede tema bliver ”Nordisk Jul”, og vi glæder os meget til at slå dørene op, siger Martina Wolf.