CARAVANE ÅBNER BUTIK I KØBENHAVN

Caravane har netop slået dørene op for en helt ny flagship store i hjertet af København. Caravane er Frankrigs førende interiørunivers med et sortiment, der spænder lige fra blokprintede tekstiler til overdådige sofaer. Siden 2011 har Caravane været ejet og drevet af Véronique og Jack-Eric Piedeleu. 

“Vi har længe holdt øje med København og de mange spændende tiltag, byen byder på indenfor bolig- og livsstilsbranchen. København har på mange måder samme vibe og kvalitet som Paris, og da lokalet i Store Strandstræde blev ledigt, måtte vi naturligvis slå til.”
Véronique Piedeleu, Caravane.

OM CARAVANE 
Caravane… Bag dette mystiske navn finder du en spændende verden af tekstiler og interiør, med farver og glød fra eksotiske steder.
Ideen om et innovativt koncept, der indebærer elegant, tidløst og kosmopolitisk design til hjemmet, fik sin fysiske form i 1995, hvor Caravane lancerede sin første kollektion af oversize sofaer betrukket med en blanding af groft tilvirkede og sofistikerede tekstiler fra hele verden.
I årenes løb har Caravane skabt og produceret en lang række kollektioner, der kombinerer fine håndværkstraditioner med et dristigt touch og en dosis modernisme.

ÅBNINGSTIDER:
Store Strandstræde 10A
1255 Kbh K

Mandag – onsdag: 10.00 – 18.00
Torsdag: 10.00 – 19.00
Fredag: 10.00 – 18.00
Lørdag: 10.00 – 16.00