RESIDENZ

Duravit: Store drømme på få kvadratmeter

Små badeværelser kan også være en stor oplevelse. De behøver ikke være upersonlige, kedelige og sparsomt indrettede. For der skal faktisk ikke meget til for at forvandle det lille gæstetoilet til et smukt, fuldt funktionelt og varmt rum. Med god planlægning, indretning ogfleksible produkter fra Duravits mange serier kan du omdanne selv få kvadratmeter til et smagfuldt, behageligt og rummeligt badeværelse til glæde for dig og dine gæster. 

Når det gælder rummelighed, god komfort og praktisk indretning kender Duravit ingen smalle steder

Duravits fleksible løsninger sikrer maksimal udnyttelse af pladsen. Luv-serien, designet af Cecilie Manz, er med sit lette design som skabt til mindre rum. De tynde og elegante håndvaske med tilhørende stilrene spejle passer perfekt ind i små indhak, og sammen med det matchende badeværelsemøbel med skuffer giver det ekstra opbevaringsplads.

Luv vask med møbel og spejl, 69 cm,

Udnyt rummets højde med et højt opbevaringsskab som Duravit’s L-cube højskab, der fylder ned til 25 cm i bredden. Spar samtidig på pladsen og vælg en lille håndvask. DuraSquare håndvask på 51,6 cm er ideel til det lille badeværelse, ligesåvel som ME by Starck væghængte møbel med vask på kun 43 cm i bredden.
Med et væghængt toilet giver det et lettere udtryk samtidig med at give mere gulvplads. Skab en varm og hjemlig atmosfære ved at male en eller flere vægge i rolige aqua toner.

1. DuraSquare håndvask med metalmøbel, hylde og håndklædestang, 51,6 cm, 2. L-cube højskab, 25 x 60 cm,
3. ME by Starck væghængt toilet, 5.580 DKK, Håndvask med møbel, 43 x 30 cm,