lifestyle2En nyhed, der med sikkerhed vinder indpas hos te-elskeren.

Teen vandt sit indpas i Skandinavien tilbage i 1700-tallet som en fin og kultiveret drik, og trods den hårde konkurrence fra kaffen, er teen i dens mange varianter stadig populær i dag.

Sort te, urtete, jasminte eller lakridsrodste? Le Creusets nye tepotte på 1,3 l med tilhørende metalsi sørger for, at tebladene ikke blander sig med tevandet i din tepotte. Tepotten lanceres i 5 karakteristiske Le Creuset-farver.

Med lanceringen af den nye tekollektion er der godt nyt til alle, der holder af Le Creusets populære jumbokopper. Den farvestrålende palette af opløftende kontraster udvides nu med tebrevsholdere i 11 matchende farver. Tebrevsholderen er ideel til afsætning af den våde tepose eller tesi, når trækketiden er ovre. Tebrevsholderen måler 12,5 x 7 cm og ligger perfekt på toppen af dit tekrus eller din jumbokop, når du skal bære det hele ind til bordet.

Tekollektionen fuldendes med Tea for OneTea for One består af et sæt med en 300 ml tekande og en 200 ml kop, som er stablet ovenpå hinanden. Nyd din yndlingste i denne fine tekande.

Pris på Tepotte kr. 399,95,- tebrevsholder kr. 49,95 .

Den nye tekollektion fra Le Creuset er at finde hos udvalgte forhandlere samt i Le Creusets webshop fra januar 2014.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *