Funky Doris Makes Your Home Smile

logo

Sådan lyder sloganet for ét af de nye brand som Base212 introducerer i Danmark dette efterår. FunkyDoris er et nyt norsk designbrand. Tove & Grethe der står bag FunkyDoris lader sig inspirere af de bedste årtier i skandinavisk design – nemlig 50’erne, 60’erne & 70’erne. De ELSKER stemningen, musikken og den optimistiske farverige stil fra denne epoke.

Deres nøgleprodukter er puder og lamper i en række farverige designs samt håndlavede lysestager og skåle udført i emalje. I køkkensortimentet har de designet en nostalgisk serie med viskestykker, grydelapper & forklæder.

SONY DSC

Alle FunkyDoris´ produkter er fremstillet af de bedste håndværkere i Indien. Produkterne er fremstillet med god samvittighed og hensyn til miljø & arbejdsforhold. Alle tekstilprodukterne er lavet i 100 % bomuld.

Base212 leder konstant efter de produkter som har deres eget formsprog, tør udfordre samtiden og som ikke går lige i sporene af andre men også kan pege fremad. De var ikke et øjeblik i tvivl da de mødtes med Tove og Grethe første gang efter messen sidste år hvor de spurgte Base212 om ikke de var interesseret i at tage dem ind her i Danmark.

Plaid 749 Stager 229-269 kr. Puf 1069 kr.

Den energi, vilje og progressive stil som de to meget farverige damer ligger for dagen er så meget Base212, og de mener man skal ville noget med de ting man frembringer. Alt for ofte ser vi virksomheder som avler en succes og som desværre gør det til en forretningsfilosfi blot at udskifte farver på produkterne i det nye år, i stedet for at bevare evnen til at udvikle sig og træde nye spor.