Skærmbillede 2014-09-05 kl. 16.04.07

Gå sensommeren i møde indhyllet i himmelske dufte fra KARMAMEJU’s naturlige sojavoks lys – nu i ny emballage og til reduceret pris. De fire signaturdufte, skabt af KARMAMEJU’s engelske master parfumør, er designet udelukkende ved brug af naturlige ingredienser i en base af naturlig og bæredygtig sojavoks.

Den nye emballage emmer af KARMAMEJU. Stilrent, innovativt design og med stærke farver i en funktionel dåse med låg. Valget af ny emballage gør det muligt at sænke den vejledende udsalgspris til kun kr. 249.- et ønske vi har haft længe, for at imødekomme den prisbevidste forbruger. Brændetiden er som før, ca 35 timer. Din ‘candle can’ gør det nemt at tage dit lys med dig i sommerhuset, på weekendophold, til kanten af badekarret, til hjemme-spa hos veniden, eller blot forkæle dig selv med en aromaterapeutisk oplevelse i badeværelset, soveværelset, køkkenet….Når lyset er brændt ud, så rengør dåsen og brug den til opbevaring af smykker, vatpinde, papirclips, mønter, tørret lavendel eller lign.

HOT / MED SENSUEL OG SØDLIG DUFT
Ylang-ylang, patchouli og geranium i skøn forening med frankincense, citron og pomerans resulterer i en frydefuld sensuel og sanselig oplevelse.

WOOD / MED MASKULINE TRÆNOTER
Frisk træduft med ceder-, fyr-, cypres- og sandeltræ. Skaber naturlig balance og harmoni i hjemmet.

SPA / MED EN BEROLIGENDE OG DULMENDE DUFT
Lavendel og geranium i samspil med frisk og krydret koriander, ceder- og cyprestræ. Giver ro i sindet og renser rummet.

YELLOW / MED FRISKE OG RENSENDE NOTER
Citrongræs, sød appelsin og citron i kombination med lavendel og geranium skaber en atmosfære af balance, friskhed og ny energi.

– Vejl. udsalgspris DKK 249.- / 35 brændetimer
– Lanceringsdato: Er i butikkerne fra mandag d. 8. september 2014

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *