1341306_40704143

Er du lige flyttet hjemmefra eller står overfor det og derved ikke har så mange penge til indretning? Du har måske lige betalt indskud eller købt en bunke af studie bøger? Så se her… Blå Kors Genbrug i Skalborg giver lige nu 25% rabat til alle studerende, på alle deres varer i butikken. 

Der er mange ting, at bruge penge på, når man lige et fløjet fra reden og skal stå på helt egne ben. Du har måske lige fået din egen lejlighed, vil gerne indrette den rigtig fedt, men synes ikke du har så mange penge at gøre godt med.. Genbrugsmøbler kan i denne forbindelse være en rigtig god mulighed for, at pifte hjemmet lidt op. Blå Kors Genbrug Skalborg giver 25% til alle studerende og med deres enorme butik på hele 650 m2 er der masser at vælge imellem. Både møbler, porcelæn og andet interiør.

Husk at have dit studiekort med i butikken, så du kan fremvise det ved betaling.

Kan du ikke fragte hjem selv? 

Har du ikke selv mulighed for, at transporterer dine nye fede møbler hjem? Så kan dette også arrangeres i butikken. Mod en betaling på 50-200 kr alt efter afstand, kan de leverer varerne hjem til dig. Prisen er den samme uanset hvor meget der købes, så hvis i er flere kan i gå sammen og dele udgiften.

Butikken har åbent alle hverdage fra kl. 10.00-17.00

Adressen er: Hobrovej 461 K 9200 Aalborg SV

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *