RESIDENZ

Køb tyverialarm uden et abonnement

Hvorfor betale dyre abonnementer til din tyverialarm, hvis vagten først kommer efter tyven er væk?

Vi skal alle beskytte vores hjem, hvis vi ikke er hjemme i kort eller længere tid. Det er dog ikke alle, der har lyst til at betale for et dyrt abonnement hver måned for at sikre deres hjem. I stedet vil de hellere betale for en tyverialarm uden abonnement og selv få en besked på deres smartphone, hvis der er indbrud i deres eget hjem. Kender du endnu ikke til denne løsning og er interesseret, kan du med fordel læse videre med i denne tekst.

Hvilken indflydelse har det at tyverialarmen er uden abonnement?

Vælger du at købe en tyverialarm uden abonnement, betyder det at du ikke betaler til en alarmcentral, der herefter sender en vagt ud for at se til dit hjem. Køber du for eksempel en alarmpakke fra virksomheden SNOOS, vil du i stedet, kunne hente deres gratis app ned på din smartphone og herefter selv være på vagt 24/7. Appen vil helt automatisk selv give dig besked, hvis du har fået ubudne gæster i dit hjem.

Fordelen ved en SNOOS alarmpakke til dit hus eller din lejlighed er ligeledes, at du ikke er afhængig af, at der skal komme en tekniker ud for at opsætte dine tyverialarmer i dit hjem. Dine alarmer skal blot tilsluttes din router, som langt de fleste har i dag, da vi lever i en digital verden og dermed ikke kan undvære internettet.

I og med at alarmen er en IP alarm, vil den dermed blot benytte sig af din eksisterende internetforbindelse og dermed slipper du for at skulle betale for et abonnement, der skal give dig besked, hvis der bliver begået indbrud i dit hjem.

Derudover er der flere fordele, i det at samtlige døre- og vinduessensorer kommunikerer trådløst med enheden, som vil være tilsluttet din router, så du dermed undgår at skulle bore et eller flere huller i din væg.

Hvad er prisen?

Der findes flere forskellige alarmpakker afhængig af om du er bosiddende i en lejlighed eller i et hus. En komplet lejlighedspakke der sikrer din lejlighed i form af hoveddøren og flere vinduessensorer, vil koste dig omkring 1499,- kroner. Herefter kan du yderligere tilkøbe dig ekstra sensorer, fjernbetjeninger eller et kamera, hvis du finder dette nødvendigt til din lejlighed.

Den anden alarmpakke er en villapakke, der passer enormt godt til en typisk dansk familie bestående af to børn og to voksne. Pakken egner sig bedst til et hus eller en villa, men kan ligeledes let tilpasses med ekstra sensorer og kameraer alt efter behov. En sådan villapakke har en pris på 1799,- kroner.

Den sidste pakke der er mulighed for at købe helt uden et abonnement, er en såkaldt stor kamerapakke. Den består af enkel kameraovervågning af dit hjem og som er utrolig let at installere. Da der er tale om en stor kamerapakke, hvor der bestemt ikke mangler noget, har denne pakke også en dyrere pris i forhold til de andre alarmpakker. Den store kamerapakke har en pris på 3599,- kroner.

Skal du derfor sikrer dit hjem i fremtiden og ikke ønsker at betale for et dyrt alarmabonnement, kan du med fordel købe dig til en af overstående tyverialarmpakker helt uden abonnement og stadig sikre dit hjem imod ubudne gæster.