RESIDENZ

Kom vandskaderne i forkøbet

Er du bekymret for om dit hjem kan klare de mange skybrud og kraftige regn, som Danmark år efter år bliver ramt af? Kraftig regn og skybrud forårsager hvert år boligskader for millioner af kroner. Men nu kan du nemt og effektivt sikre dit hjem mod dyre og ubekvemme vandskader. Gør som Alm. Brand og Top Danmark anbefaler og brug en vandsikringstape, der effektivt forhindrer vandet i at trænge gennem døre og vinduer.

Hvert år udbetaler forsikringsselskaberne erstatninger for millioner af kroner, når skybrud og stormflod skyller ind over landet. Men nu kan du nemt og hurtigt gøre en indsats for at undgå at ende i samme situation som tusindvis af andre boligejere.

Med en ny specialudviklet vandsikringstape kan du effektivt hindre vandet i at trænge gennem døre og vinduer, og du kan derfor på egen hånd komme vandskaderne i forkøbet og undgå dyre udbedringer og besværlige forsikringssager.

Anbefalet af forsikringsselskaber
Vandskader i forbindelse med kraftige regnskyl og skybrud sker typisk, fordi vandet kan trænge ind gennem sprækkerne omkring vinduer og døre. Hvis du selv vil minimere risikoen for vandskader af den art, kan du nemt montere vandsikringstapen, når der er skybrudsvarsel, ligesom du uden besvær kan fjerne den igen bagefter.

Tapen hilses varmt velkommen af forsikringsselskaber som Alm. Brand og Top Danmark, der anbefaler tapen til boligejere som en god, præventiv løsning.

  • Vi har nu ved flere lejligheder set, at tapen er et godt supplement til de øvrige forholdsregler, man træffer, når et skybrud eller en stormflod rammer. Derfor er den en god løsning til de husejere, der mangler et ekstra våben mod vandmasserne, lyder det fra skadedirektør Brian Wahl Olsen fra Alm. Brand.

Nem at bruge
Teknologien bag den nye tape er en speciel papirmasse, der er særlig vandtæt, og som kan svulme op 30 gange sin egen størrelse, når den kommer i kontakt med vand.

Ifølge marketingchef Lars Wulff fra Dana Lim, som står bag produktet, er der tale om lidt af en teknologisk landvinding. For den udgør en enkel løsning på et komplekst problem med øgede vandmasser, som vi kun vil se mere til fremover. Regnen vil tage til, og i takt med at vi hele tiden bygger i byerne, vil belægninger gøre det svært for vandet at sive ned i jorden.

  • Vi er vidne til de massive problemer med skybrud, og vi mærker det også på egen krop som boligejere. Tapen, også kaldet Vandsikringstape 920, er nem både at sætte på og tage af igen – også for almindelige brugere, fortæller Lars Wulff om tapen, der indgår i Dana Lims produktportefølje som en naturlig forlængelse af producentens øvrige tætningsprodukter.

Findes i byggemarkeder
Dana Lim, der er Danmarks største producent af fugemasse, lim og spartel, har den specialudviklede vandsikringstape på varehylderne og står for distributionen til alle landets byggemarkeder. For det skal være nemt for dig som boligejer at få fat i tapen, når du lige står og skal bruge den. Også det er sød musik i forsikringsselskabets ører.

  • For os som forsikringsselskab er det vigtigt, at vores kunder har de bedst mulige værktøjer til at kunne sikre deres hjem og ejendele. Derfor er det kun positivt, at vandsikringstapen nu kommer ud i de fysiske butikker, lyder det fra Brian Wahl Olsen.

Fakta om vandsikringstapen
Det er iværksættervirksomheden Lind Solutions, der står bag udviklingen af Vandsikringstape 920.