På det danske boligmarked er der kun en lille procentdel af ejendomsmæglerne, der har valgt at specialisere sig i liebhaverboliger. De såkaldte liebhavermæglere gør sig bemærket ved at sælge landets dyreste liebhaverboliger til velhavende danskere, med øje for godt håndværk og unikke detaljer.

Liebhaverbranchen er en branche i rivende vækst, hvilket flere ejendomsmæglere har fået øjnene op for. På de sociale medier, i de danske medier og i tv-programmer kan vi møde nogle af de personligheder, der har formået at gøre køb og salg af liebhaverboliger til deres levevej.

Adam Schnack A/S formidler salg af liebhaverboliger

Adam Schnack A/S er blot en af de ejendomsmæglervirksomheder der har fanget danskernes og mediernes interesse de seneste år. Det nye og innovative koncept ejes og drives af Adam Schnack, men også Johan Bülow og Morten Strunge er med i ejerkredsen..

Adam Schnack har knækket koden med hensyn til, hvordan man skal håndtere salg af liebhaverboliger i vores moderne tidsalder. Der bliver bl.a. satset stort på digital kommunikation, som de færreste konkurrerende ejendomsmæglere beskæftiger sig med.

Den traditionelle ejendomsmægler investerer fortsat store summer i trykte boligannoncer og reklamer på busserne, mens Adam Schnack har valgt at gribe markedsføringen helt anderledes an. Der bliver i stedet sat fokus på netværksbaserede køb og salg samt digital annoncering, som Adam mener er vejen frem. Adam har valgt at satse på nogle af de kommunikationsmedier, der i stigende grad dominerer i dag.
Vil du gerne vide mere om, hvordan Adam skiller sig ud fra mængden, så læs her.

Liebhavermægler og forfatter 

Adam Schnack kan kalde sig både liebhavermægler og forfatter. Den innovative liebhavermægler har for nyligt udgivet bogen, ”Boligdrømme – på Frederiksberg og i København K”. Bogen er henvendt til alle danskere, som interesser sig for liebhaveri, design, kunst og arkitektur. Bogen er propfyldt med inspiration, fakta og fortællinger, hvor læseren er sikret underholdning ud over det sædvanlige.
Adam Schnack har bl.a. udvalgt nogle af sine boligfavoritter, som du vil blive præsenteret for i bogen. Som læser bliver du taget med på til Fuglebakkekvarteret, Tværgade, Frederiksstaden og Nyhavn, som er nogle af de områder, Adam beskæftiger sig mest med.

Fra fiskehandler til succesrig liebhavermægler

Adam Schnack begyndte sin karriere et helt andet sted end liebhaverboliger. Efter at have læst cand.merc (phil) på CBS, startede han et cateringfirma og senere hen en fiskebutik, hvor han skar laks og tog sig af kundeekspedering.
Efter 3 år i fiskebranchen valgte han at uddanne sig som ejendomsmægler og blev sidenhen ansat hos ejendomsmægleren, Ivan Eltoft Nielsen. I dag, ejer han sit eget ejendomsfirma, som går all-in på ambitiøs rådgivning, digital markedskommunikation og personlige relationer.

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *