RESIDENZ

Møbler køber man da online

Vi handler på nettet som aldrig før, og udbuddet af varer udvides hele tiden. Visse ting egner sig dog ikke til postordre. Det er i hvert fald, hvad man umiddelbart kunne tro. Grænserne for, hvad der kan sælges pr. postordre rykkes hele tiden. Da netbutikkerne for alvor begyndte at dukke op ved årtusindskiftet, spåede en del eksperter, at salg af beklædning nok ikke ville kunne slå an via denne salgskanal, da kunderne vil foretrække at kunne mærke stoffet og prøve tøjet på. Den forudsigelse blev få år senere manet grundigt i jorden, da netop tøj i dag er en af de helst store succeser på nettet.

Nu arbejder flere dagligvarekæder intensivt på at kunne tilbyde levering af frost- og kølevarer pr. postordre, og meget tyder på, at det vil slå igennem snart. Men møbler er da for dyre at sende med posten? Nej, ikke hvis man spørger den svenske møbelmastodont Trademax, der har afdelinger i hele Norden. Med 350.000 kunder har møbelkæden en størrelse, der gør det muligt at få fragten ned i et rimeligt leje, og du kan få både kommoder, senge og haveborde leveret direkte til døren.

En leverance fra Sverige direkte til dig koster ganske vist knap 400 kroner, men det er faktisk billigere end den pris visse danske møbelleverandører tager for en tilsvarende ydelse, og møblernes meget lave priser gør stadig det samlede køb til en rigtig god forretning for dig som kunde. Og hos Trademax kan du endda selv vælge leveringstidspunktet (inklusive aftentimerne)

Trademax skærer mellemleddene fra

Svenske Trademax har kun eksisteret siden 2008, men er vokset eksplosivt og har på få år skaffet sig mere end 350.000 kunder. En af forklaringerne er et kæmpestort udvalg og særdeles skarpe priser. Foretningsideen var helt fra starten at konkurrere på prisen på blandt andet kendte mærkevarer inden for møbler. Det har virksomheden kunnet opnå ved at skære de fordyrende mellemled fra.

En almindelig møbelbutik aftager ikke tilstrækkeligt storemængder til at kunne købe direkte fra producenterne, og er derfor tvunget til at handle med et eller flere mellemled, som hver især skal have en bid af kagen. Det problem har Trademax ikke i kraft af sin størrelse, hvor de forhandler direkte med producenterne. En stor del af besparelsen sendes videre til os forbrugere, og det resulterer i særdeles attraktive priser.

Køb dine møbler i Sverige

Ja, det lyder næsten grotesk, men med de lave priser hos Trademax, kan det faktisk ofte betale sig at bestille dine møbler i Sverige og få dem leveret med postordre. Butikken har et stort udvalg af alle typer af møbler, og det gælder ikke mindst senge, hvor det især er kontinental-sengene, der er populære for tiden. En kontineltalseng er kort fortalt en seng, der er bygget op i 3 lag. Nederst er der selve sengerammen med ben og boksmadras. Oven på denne ligger den egentlige madras, som naturligvis kan fås som både springmadras og skum. Det tredje lag er topmadrassen, som skaber en sammenhængende seng, hvis der eksempelvis er tale om en dobbeltseng. Resultatet bliver en ret høj seng med overlegen komfort til prisen.

Skal du eksempelvis have ny seng, bør du først udsøge den model, du gerne vil have. Find den hos Trademax.dk, og sammenlign priserne med danske leverandører. Sandsynligvis er besparelsen så stor, at fragten så rigeligt er betalt og med en besparelse oven i. Dag til dag levering er der dog af åbenlyse grunde ikke tale om i dette tilfælde. Du skal ifølge Trademax regne med 5-10 dages leveringstid, hvis varen er på lager. Lagerstatus fremgår i øvrigt af den enkelte vare.