Ny LE KLINT lampeserie

4bad5b_cache-miljo.jpg

Vi løfter sløret for LE KLINTs nye lampeserie… Men først i forbindelse med Danish Design Days som afholdes i perioden 24. til 26. september 2014.

I 2014 udgaven viser LE KLINT flere nye lampemodeller, og på dette års Danish Design Days vil årets hovednyhed blive præsenteret for første gang.

INVITATION TIL PRÆSENTATION AF ÅRETS NYHED FRA LE KLINT!

Kom og vær med til præsentationen af årets hovednyhed fra LE KLINT. Vi vil fortælle så meget, at den er designet af den franske designer Aurélien Barbry, samt at der er tale om en lampeserie i et stilrent og moderne design, i en ultrahøj håndværksmæssig kvalitet, forenet i smuk harmoni med LE KLINTs unikke foldehåndværk.

Gå i det hele taget ikke glip af denne særlige begivenhed, og ikke mindst besøget i LE KLINTs produktion, hvor du blandt andet vil kunne se de fingernemme foldepigers finurlige arbejde med de klassiske LE KLINT lamper.

Du får også muligheden for at møde hele holdet bag LE KLINT, der som et af de få danske designbrands fastholder sin udvikling og produktion i Danmark.

Hos LE KLINT glæder vi os til at løfte sløret for vores nye lampeserie samt byde velkommen til årets danske designbegivenhed.