Ny og minimalistisk produktserie fra Le Creuset

scandinavia_3

Le Creuset introducerer en moderne, minimalistisk og stilren stentøjskollektion eksklusivt i Skandinavien. Forud for lanceringen har 2.500 skandinaviske forbrugere udtalt sig om deres holdning til en række forskellige egenskaber ved stentøjsprodukter, og den nye produktserie, der går under navnet Scandinavia, imødekommer efterspørgslen.

10 år med farverigt stentøj
I år er det præcis 10 år siden, at Le Creuset for første gang udfordrede de skandinaviske forbrugere til at sætte farver på stentøjet. Siden 2004 er udvalget af Le Creusets stentøjsprodukter med de karakteristiske graduerede farver steget støt, og i da g rummer sortimentet både klassiske og originale produkter i 11 forskellige farver.

Lanceringen af Scandinavia markerer det skandinaviske 10 års-jubilæum. Produktchef for stentøj, Bettina Engel Nielsen, fortæller om designet: ”2500 skandinaviske stentøjsfans har været involveret under udviklingen af Scandinavia. Vi bad om deres bud på fremtiden, og budskabet var klart og tydeligt: Forbrugerne ønsker produkter, der kan stables, og som optager mindre plads i køkkenet. Samtidig er det stilrene, nordiske design populært som aldrig før, og disse elementer har vi taget højde for i udviklingsprocessen”.

Designlinje & funktionalitet
Scandinavia fra Le Creuset er st abelbare ovn- og serveringsfade, soufflé-skåle med lige sider og opbevaringskrukker med låg af asketræ – alt sammen i et elegant og funktionelt d esign. Kendetegnet er de lige linjer og den diskrete branding. Designet på Scandinavia er udtænkt, så det fungerer i hverdagen i både små og store køkkener. Der er ingen runde hjørner eller håndtag, der optager unødig plads i køkkenskabene. Farverne er de velkendte graduerede, som matcher andet stentøj og støbejern fra Le Creuset.

Ovnfaste og stabelbare fade
To rektangulære fade passer perfekt side om side i en skandinavisk ovn af standardstørrelse, hvor kød og tilbehør kan tilberedes samtidig. Ovnfadene får følge af et serveringsfad samt to mindre rektangulære fade i samme designlinje. Kombinationsmulighederne er mange og produkterne kan alle stables oveni hinanden, så de optager et minimum af plads i køkkenskabet.

scandinavia_7

Multiskåle og geniale opbevaringskrukker
Souffléskåle er multianvendelige til alle typer madlavning og bagning i ovnen men også perfekte til servering af salater og andet tilbehør. Opbevaringskrukker forener elegant opbevaring med funktionalitet. Opbevaringskrukkerne med tætsluttende trælåg i asketræ kan stables ovenpå hinanden i skab, skuffe eller på køkkenbordet. Alle varianter fås i flere forskellige størrelser, og stentøjet tager hverken smag eller lugt fra fødevarer.

scandinavia_1

Scandinavia lanceres i de 5 populære Le Creuset-farver Cerise, Black, Rosemary, Nutmeg samt Marseille. Produkterne kan, som alt andet stentøj fra Le Creuset, anvendes sikkert i fryser, mikroovn, ovn og opvaskemaskine. Produkterne i Scandinavia-kollektionen er lavet i kvalitetsstentøj med meget lav porøsitet og holder til dagligt brug i mange år.

Produkterne forhandles hos Salling, Bahne og Imerco i Aalborg. 

  • Garanti: 5 år på stentøj
  • Farve: Cerise, Black, Rosemary, Nutmeg & Marseille