RESIDENZ

Nyt hos Bad og Fliser i Glostrup

Hos Bad og Fliser i Glostrup har de nu fået et stort udvalg af de fantastiske fliser fra Villa Handmade – håndlavede fliser i unikke designs.

Fliserne kendetegnes ved smukke mønstre, farver og materialevalg, der kombinerer den nordiske designforståelse med respekten for det originale håndværk. Villa Handmades mission er at nytænke måden, man bruger fliser i indretningen.

I Villa Handmades inspirerende univers findes fliser, der giver en saltvandsindsprøjtning til moderne indretning, og som tilføjer et hvert hjem det perfekte mix af nordisk design, unikt håndværk og sydlige himmelstrøg.

De unikke og farverige fliser er håndstøbte i en blanding af granuleret marmor og cement i Villa Handmades værksted i Marrakech og kombinerer nordisk designforståelse og originalt håndværk.

Bæredygtighed, miljøet og individet er i fokus i Villa Handmades arbejde med skabelsen af de smukke unikke fliser. Genanvendelse af materialer, lavt energiforbrug og bæredygtig produktion har altid været vigtigt for Villa Handmade. Der lægges vægt på individualitet og forskellighed i designet og Villa Handmade forsøger at bidrage med et modsvar til brug-og-smid-væk kulturen.

Bad og Fliser er nu klar med en stor udstilling af Villa Handmades produkter, så kig forbi og hør mere.

Vejl. udsalgspris pr. m2 inklusiv moms: DKK 900 – 1050,-