RESIDENZ

Nyt til alle os der elsker cocktails

Publiceret 26/11/2021

Selvom vi stadig fylder glassene med såvel mikrobryggeriernes specialøl, mousserende vin og den mørke rom, er det cocktails og long drinks, der for alvor storhitter lige nu.

Helt nyt koncept til dig der elsker cocktails

I stedet for de gamle kendinger som ´rom & cola´ og ´filur´ kaster vi os over deciderede cocktail-opskrifter og eksperimenterer gladeligt med spændende varianter af spiritus tilsat specialtonic, ginger beer eller rosé lemonade – og nu ser vi også mulighederne for at give isterningen et personligt præg, der i smag og udseende ligger meget langt fra dem, vi plejer at lave i isterningeposerne.

BITZ har lavet isterningbakker til alle os, der elsker at skåle i cocktails.

I BITZ Isterningbakker er det nemlig muligt at lave ekstra store isterninger, hvor kreativiteten kan få lov at blomstre og bakkerne kan fyldes med meget andet end blot vand – prøv fx at tilføje lidt mynteblade, kaffebønner, citroner e.l. og du har nogle spændende udseende isterninger, som også tilfører cocktailen smag.

De ekstra store isterninger udmærker sig også ved, at de smelter langsomt, og dermed holder de cocktailen kold i lang tid.
BITZ Isterningbakker er fremstillet i silikone og har låg, og dermed undgår man, at der kommer grums e.l. ned i isterningerne, når de står i fryseren.

De fås hos webshops og landets isenkræmmere fra uge primo juli og findes i to varianter:

BITZ Isterningbakke, 14x14x5,5 cm med plads til 4 isterninger
BITZ Isterningbakke, 14x14x4,0 cm med plads til 9 isterninger