RESIDENZ

Parcel, palæ og penthouse

Ikke-navngivet

Hvad enten man bor i parcelhusets ligusteridyl, en funky penthouse i centrum eller et imponerende palæ, vil gulvet altid være den overflade i hjemmet, man kommer i berøring med som det første. Gulvet repræsenterer noget fundamentalt, men er samtidig et justerbart designelement i hjemmet, der kan skabe stemning og binde rum sammen.

Det er ingen nyhed, at boligindretning har høj prioritet blandt Skandinaver. Vi er vokset op med en stærk designtradition, der præger den måde, vi indretter os på, og vores tilgang til hjemmets udtryk. I Norden er hjemmet ikke blot fire vægge og et tag over hovedet, med derimod stedet, hvor man inviterer sine nærmeste indenfor, og viser en fysisk spejling af, hvem man er som person. Derfor skal alle elementer i hjemmet udtrykke både personlighed og harmoni, lige fra gulv til loft.

Hjemmets essentielle element
Netop gulvet er bindeleddet i et hvert rum. Det er fra gulvet at rummet tager form, og herfra at møbler finder deres grounding og plads. Samtidig er gulvet den eneste overflade i hjemmet, der er i konstant berøring med andre genstande, hvilket gør det til hjemmets mest essentielle del. Ikke nok med at det skal tage sig pænt ud, skal gulvet kunne tåle at blive brugt hver dag og hele tiden – uanset om det er lagt i en herskabslejlighed eller en istandsat murermestervilla.

Södra Wood har igennem de seneste knap 100 år leveret trægulve af svensk kvalitetstræ, i træsorter og typer, der passer til et hvert hjem, uanset størrelse og stil. Den nordiske tradition for godt håndværk i kombination med det æstetiske og funktionelle skinner igennem alle gulvene fra Södra Wood, hvad enten man er til massiv eg, lys pitch pine eller svensk fyrretræ. Der værnes om hver enkel træsort og dens naturlige struktur og kendetegn får frit spil i plankerne, så træets unikke udseende og dybde er det, der er med til at give rummet karakter.

Ikke-navngivet.pnfsfg

Bæredygtig designinvestering
Alt afhængigt af hvilken stil man bekender sig til, eller typen af ens bolig, er gulvet det definerende design-element, der skaber basis for, at de andre udtryk i rummet finder fodfæste.

Et mørkolieret trægulv i massiv fyr, som typen NOIR, giver rummet dramatisk dybde og smuk glans med en fornemmelse af blødhed, og lader gulvet udgøre et håndværksmæssigt kunstværk på lige fod med en designerstol eller en unika spisebordsplade. Omvendt kan et lyst, hårdvoksolieret fyrregulv, som ALPINE, løfte rummet og give en underspillet lys atmosfære, der iscenesætter den skandinaviske minimalisme.

Til forskel fra hjemmets andre designgenstande er gulvet unikt i den forstand, at det er en solid investering, og noget der ikke ofte skiftes ud. Det kræver nøje overvejelse at finde netop dét gulv, der giver den rette stemning og samtidig passer til det liv, der udleves på gulvets overflade. Alle gulve fra Södra Wood har derfor mange års garanti, der gør det nye gulv til en bæredygtig designinvestering, der rummer alle nordiske designdogmer lige fra håndværksmæssig tradition til æstetik og funktionalitet.

Södra Wood har igennem generationer tilegnet sig en dyb faglig kompetence og viden inden for træproduktion og design. Kvalitet er et nøgleord, som skinner igennem i alle led i virksomheden. Fra plantningen af nye træer til produktion og helt frem til de færdige gulvplanker lægges. Dette er med til at gøre Södra Wood til en af markedets stærkeste og mest betroede virksomheder og samarbejdspartnere.

NOIR fås fra DKK 499 pr kvm og ALPINE fås fra DKK 399 pr kvm, begge måler 20mm x 136mm. Södra forhandles hos landets førende byggemarkeder.

For mere information, priser og billeder kontakt venligst House of Communication Frederick-Sebastian Krause på frederick@houseofcommunication.com eller tlf. 33 22 00 20