RDG_GC Soft_Cutlery_All

I en travl hverdag med mange gøremål er det at sidde omkring et veldækket bord med venner og familie næsten en større luksus end det at spise ude. ”Hjemmerestauranten” er med andre ord blevet trendy, og som en hyldest til hverdagens mange måltider introducerer Rosendahl nu Grand Cru Soft bestik. Bestikket matcher den bløde formgivning fra Grand Cru Soft porcelænet og er udført i stål med ”Mirror Polish”, der kaster ekstra glans over alle hverdagens spisesituationer.

Som designbrand har Rosendahl altid haft fokus på at skabe enkle produkter med gode brugsegenskaber – og intet sted er godt brugsdesign mere relevant end på spisebordet. Her udfører vi hverdagens måltidsritualer morgen-middag-aften, men samtidig dækker vi op til mindre sammenkomster og fest uden af den grund at udskifte service og bestik.

Et nyt bestik må med andre ord være tilpasset den moderne spisesituation, og det er netop, hvad Rosendahl har gjort med efterårets nyhed; Grand Cru Soft bestik. Bestikkets grundform er skabt af Peter Svarrer, der mestrer de organiske former til perfektion, og efterfølgende er de karakteristiske Soft-riller indarbejdet i det blanke stål. Resultatet er et enkelt, men elegant bestik, der passer til alle typer stel og samtidig har et godt greb, der indbyder til berøring.

Hands-on design
Porcelænet i Grand Cru Soft kollektionen er kendt for sit hånd- og mundrette formsprog, og samme appetitlige funktionalitet genfindes i Grand Cru Soft bestikkets seks forskellige dele. Måltidets ukronede konge, kniven, har et perfekt afstemt knivblad, der gør den velegnet til både smørekniv og skæreredskab. Til glæde for alle kødelskere har kniven desuden grillskær på højre blad, og der er naturligvis også tænkt på kaffefolket med en speciel langskaftet ske, der er tilpasset de drikke, der normalt serveres i høje glas fra latte til chai og varm kakao.

Grand Cru Soft bestiksortimentet består af middagskniv, middagsgaffel, middagsske, dessertske, teske og latte-ske. Alle dele er udført i rustfrit stål med mirror polish, der holder stålet ekstra blankt opvask efter opvask.

Delene koster hhv. 99,95 (middagskniv, gaffel & ske), 89,95 (dessertske) og 79,95 (teske og latte-ske) kr. pr. styk og sælges desuden i gaveæske med 16 dele til 1.495 kr.(vejl.). 

Forhandles hos Imerco på Nytorv. 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *