RESIDENZ

Sådan gør du flytningen billigere

En flytning kan nemt vise sig at blive dyr og hvis økonomien er stram, så handler det om at spare, hvor man kan. Det betyder også, at hvis du står overfor en snarlig flytning, så skal du naturligvis sørge for at gøre denne så billig som mulig.

Du har med stor sandsynlighed allerede investeret en større mængde penge i en form for udbetaling eller depositum, så derfor vil du med garanti gerne have selve flytningen overstået på bedst mulig vis set ud fra et økonomisk aspekt. Der findes heldigvis en række forskellige måder hvorpå du kan gøre din flytning billigere, hvilket du kan læse meget mere om nedenfor.

Drop flyttefirmaet – få hjælp fra venner og familie

Først og fremmest, så er der naturligvis mange penge at spare ved at droppe flyttefirmaet. I stedet bør du hente hjælp fra venner og familiemedlemmer, der er friske på at give en hånd med, hvis du f.eks. kvitterer med pizza og øl som tak for hjælpen. Det er naturligvis ikke sikkert, at dette er en mulighed for dig, men hvis det er, så er det – uden tvivl – noget, du skal gøre brug af.

Der kan nemlig være mange penge at spare ved ikke at skulle betale for et flyttefirma, der ofte tager sig godt betalt for at udføre flyttearbejde, og særligt hvis det er i storbyerne. Der findes mange udbydere af flyttearbejde, men det er sjældent, det kan betale sig, medmindre du ikke har andre muligheder.

Sørg for at købe billige flyttekasser

Umiddelbart virker det ikke som en økonomisk post, der bliver synderligt stor i forbindelse med en flytning, men flyttekasser ender oftest med at være dyrere end de fleste regner med. Det skyldes blandt andet, at man ofte har mange ting, der skal pakkes ned og derfor er man også nødsaget til at investere i en større mængde flyttekasser.

Det er selvfølgelig ensbetydende med, at du har mulighed for at spare rigtig mange penge ved at investere i nogle billige flyttekasser, hvilket du oftest har mulighed for at finde i ét af de mange byggemarkeder, der findes rundt omkring i landet. Dog bør du ikke købe så billige flyttekasser at bunden falder ud, når der lægges for megen vægt på bunden.

Lån i stedet for at leje

Hvis du har mulighed for at låne en trailer af en bekendt, så udnyt muligheden. Hvis du har mulighed for at låne dig til midlertidig møbelopbevaring, så gør det. Generelt handler det om at udnytte sine muligheder på bedst mulig vis, hvis man gerne vil sikre sig en billig flytning. Der er f.eks. mange danskere, der skal flytte fra stort til småt, som ikke længere har plads til alle deres møbler, der er nødsaget til at betale i dyre domme for møbelopbevaring.

Der findes alternativer, der gør det muligt enten at låne sig til pladsen eller at leje til fordelagtige priser, hvilket er ensbetydende med, at møbelopbevaring ligeledes er en post, der skal tillægges stort fokus, hvis det er aktuelt for dig.