RESIDENZ

Teak med god samvittighed

c3d3f5_Mandalay_Langelinie_i_have

Havemøbelspecialisten Mandalay fejrer 20-års jubilæum i år og markerer det blandt andet med relancering af flere af sine smukke og populære teak-klassikere gennem tiden – fremstillet af bæredygtig burmateak.

På opfordring fra mange kunder relancerer Mandalay i sæson 2015 nogle af sine smukkeste teak-klassikere gennem tiden: Langelinie bord- og bænksæt samt York stabelbar stol – alt sammen i bæredygtig burmateak.

 

Langelinie

Langelinie er en skulptur i sig selv, tidløs og uforgængelig – og en fryd i enhver have. Både bord og bænk er samlet med bladsamlinger og dyvler – helt uden anvendelse af beslag. Det giver møblerne et eksklusivt udtryk og samtidig stor stabilitet. Det er møbler for livet.

Bordet er 190 cm langt, og de tilhørende bænke på 175 cm kan skubbes helt ind under bordet, så det fremstår som en kube. Bænken findes også i en kortere udgave på 145 cm.

Langelinie-bordet koster 12.880 kr., mens en tilhørende bænk fås til 4.180 kr. (175 cm) og 3.480 kr. (145 cm).

York

York er Mandalays klassiske stabelstol, som i år lanceres i et let re-design. Stolen er i bæredygtig burmateak med ergonomisk sæde og ryg, hvilket giver den en helt fantastisk siddekomfort.

Stolen er helt uden beslag, udelukkende samlet med tapper og dyvler, og armlænene har smukke bladsamlinger. Helhedsindtrykket er en eksklusiv, elegant stol med maksimal stabilitet. Prisen er 1.980 kr.