Terrasse hygge med stil

Havemøbler

Se med her og bliv inspireret af de seneste nyheder indenfor havemøbler og tilbehør, som er med til at gøre enhver lun sommeraften på terrassen eller altanen ekstra fornøjelig og uden at gå på kompromis med stilen. Vi viser et lille udpluk af både nyheder og klassikere, som hører med til enhver aften ude. 

Acapulca Stol

Den velkendte Acapulco stol kommer vi ikke udenom til en hygge aften på terrassen eller altanen. Navngivet efter det berømte badeparadis Acapulco i det sydvestlige Mexico, er stolen håndlavet og produceret i Mexico. Fås i flere farver.

Vejledende pris fra DKK 2.990,-

Acapolco_wm


LOBSTER´S DAY SOFA
AF4 sofaen i Andrea Fagioli kollektionen fra Lobster’s Day, har med det høje ryglæn referencer til de skandinaviske designmøbler fra 50´erne. Sofaen er håndlavet og fremstillet i glasfiber, der tåler både sol, vand og kulde.

Vejledende pris fra DKK 9.900,-

Andrea-Fagioli_SOFA_500_wm


NYHED! LOBSTER´S DAY BORD Ø120
Spisebordet fra Lobster’s Day har med sit lette udtryk reference til 50´ernes designmøbler. Møbelserien er håndlavet og fremstillet i glasfiber eller marmor, og tåler både sol, vand og kulde.

Vejledende pris fra DKK 7.800,-

_N6S7080_500_wm


AMA HÆNGEKØJE
Ama hængekøjen fra OK Design er en vævet hængekøje i ægte boho-stil med hundredvis af strenge, som vil give den bedste komfort, når du trænger til at slappe af dag som aften. Den er håndlavet i Mexico og fås i to farver.

Vejledende pris fra DKK 890,-

4-6_wm


PARASOL
Med poetisk ynde spreder Shady Lace sit løvværk ud og kaster smukke svalende skygger på den sommervarme jord. På toppen af den smukke parasol troner en lille sølv aluminiumsfugl, som var den selveste nattergalen i et H.C Andersens eventyr. Shady Lace er trækronernes skygge. Fås i hvid og grøn.

Vejledende pris fra DKK 2.299,-

2008082313504827_wm