Ole Lynggaard øreringe inkluderer så mange forskellige designs til modebevidste kvinder, at der er noget til ALLE.  Ole Lynggaard øreringe er skabt i de bedste materialer og med unikke designelementer som kendetegner alle de forskellige serier.

Ole Lynggaard Øreringe er håndlavede mesterværket skabt af de bedste guldsmede og udført i de bedste og mest eksklusive materialer. Det er ikke muligt at gennemgå alle kollektionerne, da de spænder over 50 år. I år 1969 skabte Ole Lynggaard sit første sensuelle slange-smykke og med en ny Snakes kollektionen er der tale om en ‘full circle’, og det er virksomhedens 50 års jubilæumskollektion. Derfor er der også et diskret jubilæumslogo i hvert enkelt. Snakes er skabt i 18 karat guld, som både ringe, øreringe, smykkelås, spot og vedhæng. 

Stjerneskud og blomstringstid

Ole Lynggaard Shooting stars Kollektion skal lede tankerne hen på en stille nattehimmel, der er oplyst af millioner af blinkende stjerner. Vær tålmodig og stol på, at lykken er med dig, og måske får du øje på et stjerneskud, når en meteor trænger igennem atmosfæren. Shooting stars kollektionen lader dig være din egen lykkes smed med små stjerner i rødguld og funklende diamanter lige til at placere i øret.

Ole Lynggaard Blooming Kollektion er inspireret af den stille dynamik i naturen på grænsen til foråret. Den magiske tærskel lige før alt bliver vakt til live i myriader af farver, former og dufte. Blooming kollektionen indfanger de korte, intense øjeblik af fuldkommen stilhed og skønhed i naturen. Her blot i 18 karat guld.

Ole Lynggaard Leaves Kollektion er en fortsættelse af en fortryllende historie om naturens skønhed. Enestående hånd-indgraverede blade er udformet af de mest dyrebare metaller. Håndsatinerede designs i rødguld, hvidguld og rosaguld kræver en særlig teknik, som udtrykker Ole Lynggaard Copenhagens passion for håndværk.

Du finder også uimodståelige ørenringe i Ole Lynggaard Winter Frost, der udstråler elegance og finesse, og passer til alle smukke kvinder. Du finder Love Bands smykkeserien, Magic Circus kollektionen og Gipsy Kollektionen som indeholder mange farvenuancer og bløde linjer og en luksuriøs og bohemeagtig udstråling. Kig også efter Ole Lynggaards Dew Drop kollektion når du skal finde det næste par ørenringe til dig selv eller til een du vil glæde!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *