Skærmbillede 2014-08-26 kl. 13.18.52

BØRNENE PYNTER OP TIL JUL I IKEA

I år fejrer IKEA kreativitet og samvær ved at lade børnene pynte op til jul. Det er de yngste, der bestemmer – med hjælp fra julekollektionen, der omfatter dekoration, lysestager og lune tekstiler til soveværelse og stue. Alle dele er designet til at skabe indbydende og hyggelige rum, der kan fyldes med julens varme og de mennesker, du holder af. I IKEA arbejder vi altid for at skabede smukkeste og mest funktionelle boligindretningsløsninger – især til jul. I år fejrer vi kreativiteten ved at lade de mest kreative mennesker, vi kender, pynte op.

HER ER VORES NYE JULEKOLLEKTION

Kollektionen er inspireret af julens tra- ditionelle røde og hvide farver, og den er designet til at skabe julestemning i hele huset.

Skærmbillede 2014-08-26 kl. 13.14.18

EN KREATIV ÅRSTID

Der findes forskellige traditioner i forskellige dele af verden, men glæden ved at skabe et varmt og indbydende hjem er fælles for os alle.

Vi arbejder altid for at gøre noget for “de mange mennesker”. Derfor lancerer vi en julekollektion, der henvender sig til dem, der foretrækker en traditionel stil, og dem, der ønsker sig mere moderne julepynt. Og dem, der har lyst til at mikse de 2 typer, selvfølgelig.

Vinterens lancering er en komplet kollektion af julepynt til hjemmet. Der er primært fokus på spisebordet – som er det foretrukne sted at mødes og spise sammen. Men der er også masser af dekorationer til vinduer, vægge, døre, soveværelse og juletræet, naturligvis. Det er denne tid på året, hvor I kan være kreative derhjemme. Det er nu, vi mødes for at lave mad, bage og pynte op, når vi åbner vores hjem for familie og venner.

Skærmbillede 2014-08-26 kl. 13.15.33

VINTERKUL udstiksforme 25.-/5 stk. Den lange udstiksform gi’r færdige småkager, der kan serveres stående i et glas eller bruges som bordkort med gæsternes navne skrevet med glasur. Indeholder ud- stiksforme formet som: Krone, sløjfe, stjerne, overskæg og strikhue. Tåler opvaskemaskine. Rustfrit stål. Design: Maria Baliova.

Skærmbillede 2014-08-26 kl. 13.15.45

VINTERKUL udstiksforme til honningkagehus 49.-/4 dele.

Bag dit eget traditionelle svenske honningkagehus til jul. Rillerne gør det nemt og hurtigt at samle delene. Indeholder: 1 bageunderlag, L43xB33 cm. 3 udstiksforme i størrelser fra 14×8 cm til 21×17 cm. Tåler opvaskemaskine. Forstærket plast/gummi. Design: David Wahl.

Skærmbillede 2014-08-26 kl. 13.15.56

VINTERKUL udstiksform, rulle 39.- Tåler opvaskemaskine. Plast. Design: David Wahl. Hvid/rød.

 

 

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *