RESIDENZ

Skønne gaver til den moderne mor

Er du mand, søn, datter, veninde eller noget helt femte, der skal give en moderne mor en gave god og skøn gave? Har du svært ved at finde ud af, hvad du egentlig skal give hende, så hun bliver glad? Er du på udkig efter et par skønne gaveideer?
Hvis disse spørgsmål passer som fod i hose på dig, så har du god grund til at fortsætte med at læse. Vi har nemlig samlet nogle af de skønneste gaveideer til den moderne mor.

Møbler fra Muubs

Den moderne kvinde har med stor sandsynlighed en forkærlighed for møbler til hjemmet – og mon ikke, at disse møbler også skal være moderne? Møbler fra Muubs er elegante og moderne på én og samme tid. Dette møbelmærke er uden tvivl værd at se nærmere på, hvis du virkelig vil give en gave som kan bruges til noget. Der er ingen som siger, at du skal forære en ny sofa, der koster på den gode side af 10.000 kr. Du kan sagtens finde et flot produkt fra Muubs som koster meget mindre og som uden tvivl også vil falde i god jord.
Se møbler fra Muubs her eller se et andet og stort udvalg af moderne møbler her.

Lækkert putteudstyr til barnet

Hvis den moderne mor har et lille barn, så er hun sikkert også interesseret i at få gaver som kan bruges af barnet. I den forbindelse kan du overveje at give putteudstyr i gave. Putteudstyr har den fremragende fordel, at det får barnet til at falde til ro meget hurtigere samtidig med, at det fungerer som en form for tryghedsskaber. Putteudstyr kan for eksempel være en flot sengerand, en meget komfortabel dyne eller måske en stor krammebamse. Mulighederne er mange.
Se udvalg af putteudstyr hos Dreamsforkids.dk.

Spaophold

Hvis der er noget som den moderne mor ELSKER, så er det afslapning og selvforkælelse. Derfor giver det ekstra god mening at forære hende en eller anden form for ophold – for eksempel et spaophold.
Med et spaophold kan pulsen komme helt i bund og der kan blive slappet af for fulde gardiner. Spaophold er sjældent sjovt alene. Derfor kan du jo overveje at invitere dig selv med, så I sammen kan få et par gode timer i forskellige spabade og ikke mindst få nogle lækre behandlinger.

En stor brunch med manden i hendes liv

Hvis det er din kæreste eller kone du skal give gave, så kan du også vælge at give hende en stor brunch. Der findes ikke noget så hyggeligt end at nyde hinanden over en god brunch med brød, pålæg, æg, bacon, frugt, skyr, kaffe, te osv. Med en brunch får I den perfekte start på morgenen!