RESIDENZ

3 gode råd til en højere boligværdi

Drømmer du om en højere boligværdi? Du skal vide, at det faktisk slet ikke er så svært at få som først antaget. Her på siden viser vi dig forskellige metoder til, hvordan du skal bære dig ad, hvis du gerne vil have en højere boligværdi.

En høj boligværdi er især værd at stræbe efter, hvis du snart skal sælge din bolig og derfor gerne vil tjene lidt ekstra på den. Læs med her og find ud af, hvordan du kan hæve værdien ganske betydeligt.

Investér i en pænere og mere bæredygtig facade

Der kan være rigtig mange penge at hente ved at investere i en pænere og mere bæredygtig facade. Husets facade er meget vigtigt for langt de fleste boligkøbere. Derfor giver det rigtig god mening at renovere på denne med henblik på at øge boligprisen.
Der findes mange forskellige metoder til at renovere facaden. Du kan for eksempel vælge at skifte den helt ud med en ny og mere bæredygtig af slagsen. Der findes for eksempel facader med indbyggede solceller. Disse er uhyre smarte, hvis du samtidig gerne vil have en lavere elregning.
Se eksempler på nogle af de mest moderne facadeløsninger her.

Vælg en energiform som er billig og miljøvenlig

Rigtig mange boligkøbere går også meget op i om huset er energivenligt og i den forbindelse billigt at bo i. Derfor giver det god mening, at du investerer i en energiform som er billig og miljøvenlig. Dette vil med garanti hæve prisen på din bolig ganske markant.
Det er i øvrigt også uhyre populært at installere en varmepumpe med henblik på at sænke elregningen. Huse med varmepumper og lignende vurderes til at være mere værd, da de er markant billigere at bo i sammenlignet med huse, der ikke benytter sig af vedvarende energi.

Læs mere om billig energi hos natur-energi.dk.

Et nyt badeværelse kan betyde en stor prisstigning

Hvis du virkelig gerne vil have en højere boligværdi, så er der ingen tvivl om, at du skal investere i et nyt badeværelse. Nye badeværelser er i den grad med til at hæve værdien af en bolig. Dette skyldes især, at badeværelset er et af husets vigtigste rum. Derfor bør der bestemt ikke gås på kompromis med lige præcis dette rum.
Badeværelser er samtidig forholdsvise dyre at renovere. Dog skal du ikke være så bange for udgiften, da værdiforøgelsen meget gerne skulle overstige, hvad du har givet for at få renoveret badeværelset.