Svane Køkkenet i Aalborg har premiere på den første møbelserie, som er en videreudvikling af det mest populære designkøkken S12. Møbelserien tilbyder opbevaringsmøbler til hele boligen. Kan et møbeldesign starte i køkkenet og udvikle sig til møbler til soveværelse og stue? Ja, for et moderne køkkendesign som S12 er fra starten designet som et møbel. Et rent og enkelt design, der umiddelbart blender ind i den moderne boligstil med retro, klassiske og nye designmøbler.

Svane Køkkenet lancerer nu en videreudvikling af S12 serien til et selvstændigt møbelprogram med over 60 elementer, der er tænkt til opbevaring i bad, stue, soveværelse, kontor og entre.

8148ab_1._Svane_S12_-_Entre_Closeup
S12 entre: Få styr på overtøj, huer, handsker og sko ved at skabe din individuelle opbevaringsløsning i entreen med S12 møbelserien fra Svane Køkkenet.

Uendelige kombinationer

Arkitekten bag møbelserien S12 er arkitekt MAA Rolf Birk, der også har designet S12 Køkkenet, som siden lanceringen i 2012 er solgt i 2000 eksemplarer:

”En af de stærke trends i dag er at mixe farver, former og materialer,” siger Rolf Birk, der er ansvarlig for design og konceptudvikling hos Svane Køkkenet.

6a52eb_6._Svane_S12_-_Stue_closeup
S12 stue 1: S12 er en møbelklassiker, der breder sig til stuen. Reoler med skuffer og låger kan mixes i det uendelige.

S12 designets møbelkvalitet giver en utrolig fleksibilitet og et utal af kombinationsmuligheder. Reoler, skuffer og låger kan kombineres frit i forskellige dimensioner og med 15 forskellige farver og materialer på fronterne.

”Vi glæder os til, som det første køkkenbrand, at præsentere et så omfattende møbelprogram, som får køkkenet til at hænge sammen med resten af boligen,” siger indehaver Vagn Simonsen, Svane Køkkenet i Aalborg.

Modulerne fremstilles i mange forskellige højde- og breddemål, der kan kombineres til nye kreative opbevaringsløsninger, til alle behov, i alle boligens rum. De smukke detaljer og forarbejdninger samt en ekstrem finish understreger helhedsindtrykket af et møbel, der nu for alvor vokser ind i stuen – og for øvrigt i resten af boligen.

Designet er stærkt – så stærkt at det er designbeskyttet.

ace126_3._Svane_S12_-_Sovevaerelse
S12 soveværelse: Indret et lille, stemningsfuldt sengebord med S12 reoler i støv blå fra Svane Køkkenet.

FAKTA OM S12 møbelserie:

S12 er gennemtænkt dansk design, der kan bruges til alle opbevaringsbehov – i alle boligens rum. Skuffer, skabe og åbne reoler findes i forskellige bredder og højder, som kan kombineres frit.

S12 har et tyndt, udvendigt korpus i hvidt, som kombineres med fronter i 15 standard-farver og 4 finértyper. Alle S12 møbler er med push-åbning.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *