RESIDENZ

Arbejdslampen der forbedrer arbejdsdagen

rumdelere_lys_01_1500_820

Specielt her i den mørke tid er der særligt brug for et rigtigt godt arbejdslys for at lave et godt stykke arbejde. Den nye LED arbejdslampe er ekstremt højtydende, hårdføre og leverer et ekstremt kraftigt LED lys, der forenkler arbejdsdagen. Her i den mørke tid eller er der især brug for et rigtig godt arbejdslys for at kunne udføre et godt stykke arbejde. Her er den nye LED arbejdslampe, der er ekstremt højtydende et rigtig godt redskab.

Fremtidens arbejdslampe der præsterer det bedste inden for arbejdslamper; de ekstremt højtydende arbejdslamper med LED pærer er hårdføre og batteridrevet og leverer et kraftigt LED lys.

Future LED arbejdslamper

Fremtidens arbejdslampe Future fra LENA er det absolut bedste inden for arbejdslamper og giver et rigtig godt arbejdslys, så du kan arbejde i en god og dagsægte belysning – uanset om det er mørkt, eller om du arbejder i et mørkt rum. Derudover er Future arbejdslampen en letvægts lampe med en smal profil samt kabelholder, der er let at opbevare og transportere.

Future lampen har et lavt strømforbrug på kun 32w, leverer dagsægte lys og har hele 50.000 timers levetid på LED dioderne.

Akku og Proff LED arbejdslamper

Akku og Proff arbejdslamperne er udført i hårdført aluminium og kan, udover at stå på sin egen indbyggede fod, monteres på et stativ og sammenkobles til en serieforbindelse med dine andre LED arbejdslamper. For at gøre opladningen af lamperne lette, leveres de både med en lader til bil og væg.

Hvor kan fremtidens arbejdslamper købes?

Fremtidens LED arbejdslamper kan købes allerede nu hos www.farveland-butikken.dk, som er en del af Sadolin-BoligTex A/S.

Alle LED arbejdslamperne er som minimum IP44 godkendt og certificerede og kan holde til et virkelig hårdt brug.