RESIDENZ

Auping i blødt og bæredygtigt samarbejde med danske Kvadrat

Auping og Kvadrat i samarbejde

Nu går to luksuriøse kvalitetsbrands sammen om at skabe stilsikre, slidstærke og ikke mindst miljøvenlige luksussenge.  Auping lancerer muligheden for at få deres Cradle to Cradle certificerede* senge polstret med bæredygtigt Kvadrat-stof udelukkende produceret af genbrugsflasker. 

Auping med Kvadrat Revive af genbrugsflasker

Kvadrat** lancerede i april 2015 tekstilerne Revive 1+2 som er produceret 100 pct. af genbrugsflasker af plastik. Ideen til tekstilerne kommer fra den britiske designer Georgina Wright fra Royal College of Art og er blevet sat i produktion for at imødekomme forbrugere, virksomheder og møbelproducenter, der ønsker mindst mulig belastning af miljøet.  I produktionen af stoffet bliver der sparret på energiforbrug og kemikalier samt minimeret udledningen af C02.

 

’Vi er utrolig stolte af at være den eneste sengeproducent, der bruger Kvadrat som leverandør. For os giver det god mening at benytte en dansk virksomhed med de samme værdier om kvalitet, holdbarhed og bæredygtighed som os selv. Vi håber, at vores forbrugere og kunder kan se værdien i det nye og spændende Revive-tekstil af genbrugsflasker. Vi er selv imponeret over, hvordan Kvadrat har produceret stoffet og hvor mange smukke farver, som det er tilgængeligt i. ’ fortæller Morten Lund Petersen, direktør for Auping Scandinavia.

 

Auping og Kvadrat i miljøbevidst samarbejde

Både Auping og Kvadrat er virksomheder som med fokus på miljøet har gennemtænkt sine produktionsprocesser og designfilosofi. Aupings madrasser er Cradle to Cradle-certificeret og produceres på virksomhedens bæredygtige fabrik, hvor man har nedbragt energiforbruget med 90 pct. elektricitetforbruget med 35 pct. og har markante vand- og malingbesparelser samt en sol- og vindenergiløsning under opsejling.

Bæredygtig Auping i tekstil

Criade er en banebrydende Auping-nyhed, som giver forbrugerne 1,2 mio. muligheder for selv at skabe en unik seng uden at gå glip af Aupings karakteristiske og ventilerende spiralbund, komfort og design. Nu har forbrugerne mulighed for at få Criade i det bæredygtige Revive tekstil fra Kvadrat.