RESIDENZ

Det franske landkøkken bryder med minimalismen

Lully _0001_BD

Med sit rustikke og hjertelige udtryk gør Lully op med den skandinaviske minimalisme, og byder indenfor i et rum, der er skabt til at lave mad efter de klassiske dyder med moderne apparater. Sådan kombinerer Schmidt det bedste fra begge verdener.

Den skandinaviske tilgang til design har længe været ensbetydende med minimalisme, lyse farver, nuancer og organiske materialer. Det er dog langt fra alle, der ønsker et køkken med udelukkende rene linjer og stramt design. Tendensen netop nu er at kigge bagud, til en mere uskyldig og rustik tid. En tid som vi forbinder med det søde liv, hvor råvarerne af natur var økologiske, solen skinnede og frugterne smagte af mere.

Med køkkenet Lully trækker Schmidt linjer tilbage til deres egen begyndelse i Alsace. Med sin rustikke stil og store bordflader, åbner køkkenet sig op til ikke alene at være et rum blot til madlavning, men også som et fællesareal, hvor familie og venner samles for at dele oplevelser og indtryk.

I Lully-køkkenet oplever man en stemning af nærvær og idyl, inspireret af svundne tider, vi ellers kun oplever på film. Hvad enten vinterens mørke er over os og rodfrugterne steger i ovnen, eller vi nyder de lange sommeraftener med nye grøntsager, danner Lully en charmerende ramme om hverdagens små øjeblikke.

Det er unikt hos Schmidt, at kunderne har mulighed for at vælge mellem et bredt udvalg af produktserier og design, afhængig af smag og temperament, hvor det samtidig er muligt fuldstændig at tilpasse løsningerne efter hjemmets individuelle mål og dimensioner.

Schmidt er kendt for deres moderne, europæiske designtilgang, som er inspireret af hverdagens dynamik. Gennemgående for Schmidts designprofil er en vedvarende harmoni mellem den brugbare funktion og det æstetiske udtryk. Schmidt, der blev grundlagt i 1934, er en del af den franske koncern Societé ALsacienne de Muebles (SALM), som er Frankrigs største producent af køkkener og den femtestørste i Europa.

Lully er nu i butik, og det er muligt at få køkkenet i 27 forskellige farver og tre forskellige overfladebehandlinger.

Det viste køkken er i udført i farverne Open Grain Pistachio Green og White Patine. Køkkenet koster fra 137.650,- kr. inkl. moms og ekskl. hvidevarer og armaturer.