Skærmbillede 2014-08-12 kl. 18.17.55

Nye hvidmalede døre af massivt hårdttræ efterlader et solidt kvalitetsindtryk og vil aldrig give problemer med harpiksudtræk Det er det indre, der tæller. Sådan er det i mange af livets forhold. Og nu gælder det også for de indvendige døre i hjemmet.

En ny serie hvidmalede døre på det danske marked er nemlig fremstillet af massivt hårdttræ af sorten akacie, og det giver dørene nogle egenskaber, som virkelig vil glæde boligejerne i længden.

Det er firmaet www.billigbyg.com, der lancerer denne ”usynlige” nyhed, og fordelene ved den massive hårdttræsløsning er dels, at dørene efterlader et meget overbevisende og solidt kvalitetsindtryk, når man åbner og lukker dem – og dels at hårdttræ ikke indeholder harpiks, som med tiden kan efterlade udtræksmærker i den malede overflade. I sammenligning med de mere traditionelle fiberpladedøre har hårdttræsdørene også den designmæssige fordel, at de danner en flot og karakteristisk årestruktur i den malede overflade.

De nye døre af massivt hårdttræ tilbydes skræddersyet i alle mål og tykkelser og i en række forskellige designs og stilarter. Men fælles for dem er, at de er malet i farven RAL-9010, som er helt ren hvid og giver dørene en klassisk elegance. Et andet fællestræk af mere praktisk art er, at de alle er udstyret med tætningslister af gummi indbygget i karmen. Det betyder, at støjen mellem rummene alt andet lige dæmpes med omkring 38 dB, og at det ikke giver et forskrækkende brag, når døren bliver smækket i.

www.billigbyg.com har adresse i Christiansfeld og sælger en række forskellige byggeprodukter via Internettet. Sortimentet omfatter vinduer og døre, der tilbydes i træ, plast og træ/alu i en lang række forskellige standardmål samt efter specialmål. Rent designmæssigt omfatter udvalget alle de gængse typer og modeller.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *