RESIDENZ

Et år med køkkener for feinschmeckere

Skærmbillede 2014-11-06 kl. 17.56.18
Jannie Kjær og Lars Simonsen, der overtog Multiform i Aalborg for godt et år siden, er kommet godt fra start. Der har været lange arbejdsdage, men de er begge enige om, at de opvejes af arbejdsglæde i rå mængder.

Der er gået et år siden forretningspartnerne Jannie Kjær og Lars Simonsen sagde deres gode jobs op og for første gang inviterede indenfor i deres eksklusive køkkenunivers i Aalborg. Siden har de solgt unikke Multiform køkkener fra Island i nord til Hobro i syd, og entusiasmen er stadig i behold.

-Vi smiler hver dag vi går på arbejde, hævder Lars Simonsen, der sammen med forretningspartneren Jannie Kjær, kan fejre, at det første år med salg af designkøkkener, garderobeløsninger og baderumselementer fra Multiform er gået over al forventning.

Tilsammen har de to køkkeneksperter mere end 30 års erfaring fra køkkenbranchen – erfaring, som kommer kunderne til gode, når det helt rigtige køkken skal installeres. Den erfaring i samspil med et unikt produkt, er ifølge de to forklaringen på, at de er kommet så godt fra start efter overtagelsen af Multiform i Aalborg.

Arbejdsglæden smitter
Jannie Kjær og Lars Simonsen sagde farvel til trygheden og den sikre løncheck den 1. oktober 2013 for at leve en fælles drøm ud og få foden under eget bord. Siden har hverdagen budt på hårdt arbejde og stor arbejdsglæde – en glæde, som smitter af på kunderne, der nyder godt af både faglig entusiasme og makkerparrets lyst til at følge opgaverne helt til dørs.

-Vi tager kunderne ved hånden og finder ind til deres køkkendrømme. Det kan betyde et besøg i hjemmet for at finde ud af, hvilken stil der er fremherskende og hvilken arkitektur køkkenet skal passe ind i, forklarer Jannie Kjær, der har erfaring med indretning fra tidligere jobs.

-Jeg tror at kunderne kan mærke, at vi giver meget af os selv. Vi har stor erfaring, men vi kører aldrig en opgave hjem på rutinen, fortsætter Jannie Kjær, der ikke fortryder at hun sprang ud som selvstændig.

Ingen standardvarer her
-Det er hårdt arbejde at løbe en forretning i gang, men der er en stor tilfredsstillelse i at være med til at lave nogle fede køkkener, supplerer Lars Simonsen:

-Hos os findes der ingen standardløsninger. Vi tager afsæt i hver enkelt kunde og skaber i fællesskab løsninger, der matcher det konkrete behov, boligstil, arkitektur og indretning i øvrigt. Alt bliver skræddersyet og tilpasset ned i mindste detalje, fortæller Jannie Kjær, der understreger at der ikke er noget, der hedder standardvarer på hylden hos Multiform.
-Der er tale om snedkerhåndværk, gennemtænkt design og en kvalitet, der kan måle sig med moderne møbelklassikere.

Køkken for livet
Det er en stor fornøjelse at arbejde med en kompromisløs leverandør, hvor alt i princippet kan lade sig gøre. For at sikre den høje kvalitet hele vejen rundt samarbejder Multiform med Miele og Gaggenau omkring levering af hårde hvidevarer. Senest er der indgået en aftale med Louis Poulsen omkring belysning, så der er sat et hold med de bedste på alle pladser.

-Et Multiform køkken er derfor en investering for livet, mener Lars Simonsen.

Makkerparret bag Multiform by Kjær og Simonsen ser frem til at tage fat på et nyt år med flere spændende produkter i pipelinen. Blandt nyskabelserne på Stenbukken 18 i Aalborg er også et nyindrettet education-room, som Multiform har etableret til præsentation af nye tiltag. Lokalet, der rummer de allerseneste udspil fra køkkenproducenten, er tænkt som en ”legeplads” og et innovationslaboratorium, hvor nye ideer kan prøves af og hvor Multiform-forhandlere fra både Danmark og Norge kan mødes og blive præsenteret for nye visioner og tiltag.