RESIDENZ

Et badeværelse til enhver lejlighed

SdB LOFT N°6_005_OK_BD

LOFT ARCOS fra Schmidt passer, med sit organiske design og store funktionalitet, godt ind i de skandinaviske badeværelser. Spejlet kommer med indbygget LED lys.

Netop nu opleves der en stigende grad af urbanisering i Skandinavien og det er med til at sætte nye rammer for indretningsdesign af hjemmet. Især badeværelserne i storbylejligheder er ofte mindre og derfor er det nødvendigt med et design, der skaber rummelighed og funktionalitet kombineret med et attraktivt design. Det er blevet vigtigt at udnytte den plads, man har bedst muligt.

Schmidt har igennem mange år arbejdet med udviklingen af skræddersyede køkken-, bad- og garderobeløsninger, som passer ind i ethvert hjem. Schmidt gør det muligt at designe sit drømmebadeværelse efter præcis de mål, man har behov for og tilpasse alle moduler, så de imødekommer ens individuelle ønsker.

Med modellen LOFT ARCOS præsenterer Schmidt et kompakt badeværelse, som passer ind i de fleste hjem. Med sit moderne og rolige udtryk går det stilmæssigt hånd i hånd med den minimalistiske skandinaviske designtilgang. LOFT ARCOS tilbyder en høj grad af funktionalitet med sine hylder i forskellige dybder og udformninger, hvor det også er muligt at vælge enten skydelåger eller ”drop-down” låger.

Den store grad af fleksibilitet i designet og udformningen er også med til at sikre, at badeværelsesmodulerne forbliver overskuelige dag efter dag, når alt har sin egen specifikke plads. Dette er med til at sikre en frisk start på dagen og give overskud i hverdagen.
Det er unikt hos Schmidt, at kunderne har mulighed for at vælge mellem et bredt udvalg af produktserier og design, afhængig af smag og temperament, hvor det samtidig er muligt fuldstændig at tilpasse løsningerne efter hjemmets individuelle mål og dimensioner.

Schmidt er kendt for deres moderne europæiske designtilgang, som er inspireret af hverdagens dynamik. Gennemgående for Schmidts designprofil er en vedvarende harmoni mellem den brugbare funktion og det æstetiske udtryk. Schmidt, der blev grundlagt i 1934, er en del af den franske koncern Societé ALsacienne de Muebles (SALM), som er Frankrigs største producent af køkkener og den femtestørste i Europa.

LOFT ARCOS er nu i butik, og det er muligt at få badeværelset i 53 forskellige farver. Der er indbygget LED-lys i spejlet og bordpladen er udformet i 40mm laminat.

Det viste badeværelse er udført i farverne ARCOS. Badeværelset koster fra 17.495 kr inkl. moms og ekskl. hvidevarer og armaturer.
For yderligere information besøg www.Schmidt-koekken.dk