RESIDENZ

Funktionelt køkkengrej fra Eva Solo

Skærmbillede 2014-08-22 kl. 14.46.16

Eva Solo lancerer dette efterår nye funktionelle redskaber til køkkenet – og som altid i et tidløst design. Timing er alt i et køkken, og med Eva Solo’s nye praktiske timer brænder maden aldrig på. Den integrerede silikone strop gør det let at hænge timeren over alt.

Den nye Automatiske Sæbedispenser fra Eva Solo forener klassisk design med god hygiejne – to essentielle egenskaber i et køkken. Sæbedispenseren er helt uden skruelåg og besværlige hjørner og kroge, og er derfor let at holde ren. Med blot en enkel bevægelse under den sensorkontrollerede pumpe doserer sæbedispenseren en passende portion sæbe i din hånd.
Automatisk Sæbedispenser, forkromt eller hvid plast, Eva Solo, 299,75 DKK

De ovnfastefade fra Eva Solo lanceres nu i nyt gennemtænkt design. Stentøjsfadene har en god dybde der gør dem velegnede til både lasagne og flæskesteg, og håndtagene i enderne gør det nemt at få fat uden at dyppe grydelapperne i maden. Den nye rektangulære form er pladsbesparende og det enkle design gør, at fadene kan sættes ind på spisebordet uanset hvilket spisestel, der ellers er dækket med. De ovnfastefade fås i tre størrelser, og det funktionelle design gør, at der kan stå to fade i mellemstørrelsen ved siden af hinanden i de fleste almindelige husholdningsovne.

Stentøjsfade, hvid eller grå indvendig farve, Eva Solo:
Lille: 23,5 x 16 x 5 cm, 249,75 DKK
Mellem: 29,7 x 20 x 6 cm, 349 DKK
Stor: 35,9 x 24,6 x 7 cm, 399 DKK

Eva Solo’s nye røreskålesæt er designet til det hele, men fylder kun det halve. Sættet består af en piskeskål, der kan stables inden i et dørslag, som igen kan stables oven i en stor røreskål med hældetud. Både skålene og dørslaget er designet til køkkenarbejdet, hvor et godt greb er vigitigt, med en bred kant foroven, er det nemt at holde fast, når der skal piskes, skylles, røres og hældes.
Røreskålesæt, Gray/Flame og White/Lime, 2l – 4l, Eva Solo, 299,95 DKK

Med Eva Solo’s nye Digitale Køkkenvægt er det ingen sag at veje de rigtige mængder af. De fire individuelle målepunkter, gør at det altid er nemt at aflæse vægten i displayet, uanset hvor på vægten skålen placeres. Vægten kan nemt indstilles til alle internationale måleenheder: g, oz, lb og ml, og når køkkenvægten ikke er i brug kan den let gemmes væk i en skuffe, takket være dens praktiske design. Digital Køkkenvægt, Black og Dusty Orange, L 22 cm x H 1,7 cm x B 2,9 cm, Eva Solo, 349 DKK

Alle produkter er designet af Claus Jensen og Henrik Holbæk, Tools®