Indretning af stuen

livingroom-01_tcm52-18070

Stuen er et af de rum, som de fleste mennesker, opholder sig mest i. Der er ikke noget bedre end, at finde ro og slappe af, efter en lang arbejdsdag eller en stresset uge. Det er i stuen man skal finde sin indre ro og finde hyggen frem. Dette kan ikke gøres bedre end, at sætte sig i sofaen med en dejlig kap kaffe og bare nyde roen. Hvis omgivelserne i stuen ikke er der, så kan det være svært, at finde roen og man slapper ikke af på samme måde.

Du kan i denne artikel finde gode ideer til indretningen af stuen, så du får fred til at slappe af og finde din indre ro.

sofa nicehome

Find den perfekte sofa

For at du kan finde ro i din egen stue er det vigtigt, at du har en god sofa. Sofaen er det møbel, som kendetegner stuen og som du både kan slappe af i og måske en gang imellem også tage en lille lur. Derfor er det vigtigt, at du finder den helt rette sofa, som både er god, at sidde og ligge i.

Du kunne f.eks. købe dig en hjørnesofa. Hjørnesofaer i en god kvalitet, kan du sagtens finde til en ordentlig pris. En hjørnesofa er god for din stue, da den giver ro og er ofte stillet i et hjørne, så den ikke står ude midt i rummet, da dette kan give ”støj” for nogen.

Find møblerne der passer til din stue

Når sofaen er på plads, så skal de rigtige møbler findes. Når du sidder i din sofa vil det være rart, hvis du kunne nyde de møbler, som står i stuen. Det skal derfor være nogle møbler som er flotte at se på. Find møbler som giver en hyggelig stemning og som kan indrettes med små nips ting, som også gør stuen hyggelig.

CA582-846x1024.wm

Bring hyggen ind i stuen

Når møblerne er på plads, så er det nu hyggen rigtig skal ind i stuen. Stuen bliver for alvor hyggelig, når den skal pyntes med ting som lysestager, vaser, små figurer, lamper, tæpper, puder og meget mere. Der er rigtig mange måder, at skabe hygge på, igennem disse ting, men vælg lige præcis de ting som du føler giver mest hygge i dit hjem og som giver dig ro. Når der rigtig skal være hyggelig stemning og ro til sjælen, så tænd et par stearinlys og sæt dig i sofaen med en god bog og med et tæppe på.

lysestager-til-et-lys