RESIDENZ

Indretning: Personligt og funktionelt kontor

hjemmekontor

Har du et hjemmekontor, som fungerer som din arbejdsplads når du arbejder hjemmefra? Og mangler du inspiration til, hvordan du skaber et personligt og stilrent kontor? Så læs med her.

Hjemlig hygge
Når du arbejder hjemme, er det vigtigt at lave skarpe linjer ift. hvornår du arbejder og hvornår du har fri. Beslut dig for hvilken periode du reelt er på arbejde og hvornår du har fri. Dit hjemmekontor kan desuden hjælpe dig med at skabe rammerne for dette. Når du sætter dig ved bordet, påbegynder du dagens arbejde – kun afbrudt af frokost og korte pauser gennem dagen. Du kan dog stadig nyde godt af den hjemlige hygge, når du arbejder. Gør din arbejdsplads hyggelig ved at dekorere det efter lige præcis din stil. Udvælg en række ting du kan have stående på bordet, som gør den til dit personlige workspace. Hos Magasin kan du finde en lang række boligtilbehør, som pynter og pryder.

Funktionalitet
Efter hjemlig hygge er funktionaliteten et aspekt, som man bor overveje. Har du de værktøjer, som du behøver? På kontoret har du måske altid adgang til en printer, notesblok og en bakke at lægge dine papirer i. Har du ikke disse ting derhjemme, kan det være en god idé at investere i de værktøjer som er essentielle i forhold til dit arbejde. Find en række af de kontorartikler, som kan gøre dit arbejde i dit hjemmekontor mere gnidningsfrit – og lade dit fokus være på dit arbejde.