Ole Kortzau har gennem tiden omsat mange af julens klassiske symboler til ophæng i serien Karen Blixens Jul. Hver sæson sendes nisser, engle og snemænd på nye eventyr, og i år står julen i naturens tegn, når nisserne skal pynte det nyfældede juletræ, og nødder samt kogler hentes ind fra skoven. Gyngehesten er også galoperet ind fra sidelinjen som nyt motiv i sølv og guld til ære for børn og barnlige sjæle.

RDG_Karen Blixen_Interior

Det er lige så sikkert som første søndag i advent og lige så fyldt med gode traditioner: Hvert år føjer Ole Kortzau nye design til Rosendahls ikoniske juleserie, Karen Blixens Jul. Til julen 2014 har Kortzau hentet inspiration i naturen omkring os og sat de klassiske figurer på arbejde. Juletræet skal fældes og pyntes. Der skal læses højt af juleevangeliet, og der skal samles forråd til kolde tider. Heldigvis griber nisser, engle og snemænd også i år udfordringerne med godt humør og kærlige kys, og mon ikke også, der bliver tid til en tur på den gyldne gyngehest…

creamwork - Rosendahl - Karen Blixen

Velhængt julehygge i blå – og rød
Grundstammen i Karen Blixens Jul har altid været kollektionen sølv- og guldbelagte ophæng med blåt silkebånd. ”Rør blot ikke ved min gamle jul”, fristes man næsten til at sige, men i år har de klassiske ophæng alligevel fået ikke bare nye motiver, men også mulighed for nyt ophæng. Med hvert stykke 2014 julepynt følger nemlig et rødt silkebånd med hilsen til alle, der foretrækker den klassiske julefarve eller har lyst til at skifte mellem farven på årets jul. Ophængene fås som altid i to forskellige størrelser til at hænge på juletræet, i vinduet og på krogede troldegrene – og suppleres desuden af bordpynt med nye motiver i sølv og guld.

Nyhederne fra Karen Blixens Jul findes i forskellige størrelser og metaller.

Små ophæng koster 99,95 kr. og 129,95 kr. stykket (vejl.) i hhv. sølv- og guldbelagt.

Mellem ophæng koster 199,95 kr. og 249,95 kr. stykket (vejl.) i hhv. sølv- og guldbelagt.

Bordpynt koster 199,95 kr. og 249,95 kr.(vejl.) i hhv. sølv og guld belagt.

Den nye julepynt er i handlen fra primo september 2014.

Disse varer kan blandt andet forhandles hos Inspiration Ålborg City, Friis – Kop & Kande Aalborg Storcenter og Salling Aalborg – Isenkram.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *